AutoCentrum.pl
Ulubione stacje paliw
Ustawienia konta
Wyloguj
Gorące tematy
Sprawdź VIN przed zakupem!
Ile
Volvo
850
Lista ocen
Volvo 850
(131) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów
Na liście zabraknie
149
opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
filtry
Wybierz
wyniki
~TomiTurbo
Kombi 2.5 20V 170KM 125kW
Nie żartujmy, przestrzeni to akurat w V850 (kombi) nie brakuje. Mam 1,90 i nie mam żadnych problemów z zajeciem wygodnej pozycji. Nad głową mnóstwo miejsca, na nogi też. Przedni napęd pozwolił wygospodarować tez sporo miejsc z tyłu. Wygoda foteli jest na najwyższym poziomie. Doskonałe ergonomiczne kształty pozwalaja jechac nawet i 2.000km bez bólu pleców. Oczywiście fotele jak w każdym aucie luksusowym i w volvo są dość miękkie. Lansowana...
15 lat temu
~Bartolomeo
Sedan 2.5 20V 170KM 125kW
Przestrzeni w tym aucie jest co nie miara. Mam ponad 180cm wzrostu i z tyłu osoba podobnej postury może spokojnie usiąść i nie dotyka kolanami do fotela. Z przodu jest wygodnie, nawet bardzo. Często podróżuję sam albo w dwie osoby i jest na prawdę luksus. W 5 osób też się zdarzało jeździć i nie było problemów. Dla 4 osób jest idealnie, na tylnej kanapie wygodny podłokietnik z fotelikiem dla dziecka. Bagażnik nie jest wielki, u mnie jeszcze...
9 lat temu
~marian_j
Sedan 2.3 T5 225KM 165kW
z przodu bardzo dobra - chociaz nie da sie znalezc pozycji za kierownica by miec wyprostowane nogi. duzo miejsca nad glowa i ustawna kierownica (pion/poziom) - nie bedzie zaslaniac wskaznikow. tyl : tragedia - tylko dla dzieci lub niskich osob - mialem wersje z szyberdachem - co zabiera troche dachu i nie lubilem siedziec z tylu tego samochodu (wzrost mam 186 cm). glowa dotykalem podsufitki i czulem jakos bliskosc dachu - co dawalo poczucie...
18 lat temu
~tomaszbatko2@wp.pl
Kombi 2.5 TDI 140KM 103kW
Gabaryty mówią same za siebie. Mam 190 cm wzrostu, rzadko jeżdżę z tyłu w moim samochodzie, ale jak się to zdarzy to przedni fotel może być odsunięty na max do tyłu. Nie robi mi to różnicy. Miejsca ma pod dostatkiem, zarówno na nogi, jak i nad głową. Dziecko ma fabryczny fotelik w podłokietniku tylnej kanapy. Pasy oczywiście 5 x trzypunktowe. Dodatkowo dwie poduch z przodu + kurtyny boczne w fotelach (system SIPS).
14 lat temu
~Michał
Sedan 2.5 10V 144KM 106kW
Jestem dużym i ciężkim facetem, ale nie mam najmniejszych problemów z miejscem dla siebie, pasażer obok kierowcy ma również wieeele miejsca, np. żeby swobodnie wyprostować nogi w długiej trasie. Z tyłu już tak wesoło nie jest - ludzie ponadprzeciętnych rozmiarów będą mieli trochę mało miejsca na nogi i nad głową, ale ci standardowi nie narzekają. No i te fotele i kanapa z tyłu - niezwykle wygodne.
12 lat temu
~Sławek
Kombi 2.5 TDI 140KM 103kW
Prawdziwy 5-osobowy wóz. Nie żadne tam 4 i pół. Z tyłu dużo miejsca nad głową i na nogi. Z przodu luźniutko. Po prostu super. Trzy foteliki dla dzieci mieszczą się spokojnie, a jeśli trafi się egzemplarz z wbudowanym w podłokietnik fotelikiem - prawdziwa pełnia szczęscia! Zdecydowanie polecam. Aha, należy zauważyć jeszcze fakt, iż bagażnik w kombiaku jest OGROMNY i całkiem płaski. Rewelacja.
16 lat temu
~benchi
Kombi 2.0 143KM 105kW
Konkurencja mogłaby chodzić na warsztaty do Volvo. Miejsca dla pasażerów jest więcej niż pod dostatkiem. Trochę mało schowków ale tak się kiedyś projektowało i nie można tego oceniać dzisiejszymi kryteriami. Bagażnik rozczarowuje. Jest spory ale nie przepastny, czego można by się spodziewać po kształcie nadwozia. Jest długi, szeroki i niestety płaski.
11 lat temu
~sebusgt@wp.pl
Sedan 2.3 T5 225KM 165kW
Miejsca w przedniej części samochodu nie powinno zabraknąć kierowcy czy też pasażerowi.Spokojnie mogą nim jeździć wysocy jak i niscy kierowcy.Do tego dochodzi bardzo duży wygodny podłokietnik,co poprawia wygodę.W tylnej części samochodu nie ma wielkiej rewelacji.Miejsca nie jest mało,ale mogłoby być jednak troszke więcej.
14 lat temu
~rumi
Kombi 2.0 20V Turbo 210KM 154kW
bez wyszukiwania wad jest duzo miejsca fotele dobze wyprofilowane skora wysokiej jakosci ,ale trzeba dbac bo potrafi matowiec i pojawiaja sie mikro pekniecia ,trzeba raz na kwartal smarowac poprostu kremem do rak lub balsamem do ciala najlepszy srodek to porzadnie wetrzec kram z rumiankiem marki kamil -efekt gwarantowany
18 lat temu
~Karawaniarz
Kombi 2.0 10V 126KM 93kW
Miejsca nikomu nie braknie. Można się zapakować na wyjazd pięciu chłopa plus bagaż i nikt nie marudzi. Nie wiem gdzie to napisać więc wrzucę tu: Długie podróże to jego żywioł. Po całym dniu podróży nikogo cztery litery i nikt nie czuje się jak po wyjściu od rosyjskiego masażysty.
12 lat temu
Poprzednia