Oceny Volvo S40 II 1.8 i 125KM 92kW 2004-2010

Najnowsze oceny Volvo S40 II 1.8 i 125KM 92kW 2004-2010

4,6
~Nexvs
Sedan 1.8 i 125KM 92kW
Autko bardzo wygodne bez awaryjne na częściach focusa co w razie napraw nie wiąże się z bardzo wysokimi cenami lecz naszczescie po za tym że ma części forda to nie psuje się jak ford polecam z czystym sumieniem
Dodane 6 lat temu
4,6
~wij
Sedan 1.8 i 125KM 92kW
Żałuję że sprzedałem! Nie jest to auto luksusowe czy prawdziwe premium w swojej klasie ale jest solidnie wykonane z dobrych materiałów i ma wiele przyjemnych cieszących na co dzień przemyślanych rozwiązań. Solidne auto za rozsądną cenę.
Dodane 7 lat temu
4,8
~vesper125
Sedan 1.8 i 125KM 92kW
Bardzo dobre auto warte swojej ceny jak na ten rocznik. Mimo swojego wieku. rzadko się coś psuje , a niskie spalanie nie wymaga montażu instalacji LPG. Koszt części jest akceptowalny a komfort z jazdy jak najbardziej na plus. W moim odczuciu przydałby się mocniejszy silnik, jednak biorąc pod uwagę ekonomikę, to jest jak najbardziej ok.
Dodane 7 lat temu
4,5
~Qwert
Sedan 1.8 i 125KM 92kW
Samochód bardzo wygodny, idealny do długich podróży. Niezawodny i wyróżniający się wyposażeniem, nawet w podstawowych wersjach jest wszystko co potrzeba. No i oczywiście wysoki poziom bezpieczeństwa, zbudowany jak czołg, jednocześnie świetne zawieszenie i bardzo skuteczny układ hamulcowy.
Dodane 8 lat temu
4,1
~ajgor60
Sedan 1.8 i 125KM 92kW
Nie jest to moje pierwsze auto, ale jedno z najleprzych jakie miałem.Dla mnie jest komfortowe i dobrze się prowadzi.Moę mieć jedynie zastrzeżenia do użtych materiałów, które mogły by być lepszej jakości jak choćby pokrycia siedzeń, czy niektóre plastiki. Od Volvo można oczekiwać więcej.
Dodane 13 lat temu
4,3
~matthew
Sedan 1.8 i 125KM 92kW
Autko godne polecenia, bardzo eleastyczne, trzyma sie drogi i wygodne... Jak na razie bardzo bezawaryjne, jedyne koszty poniesione na poczatku to filtry, oleje, zestaw rozrzadu, i zaroweczki. Fabryczne sa dosc kiepskie.
Dodane 14 lat temu
4,5
~SchafterV8
Sedan 1.8 i 125KM 92kW
Całościowo jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, w ogóle nie brałem Volvo pod uwagę, ale teraz zdecydowane będę.
Dodane 2 lata temu
~Zuzu
Sedan 1.8 i 125KM 92kW
Fajne auto do jazdy po mieście i do prędkości 90/h. Powyżej tej prędkości w środku trzeba krzyczeć żeby porozmawiać.
Dodane 3 lata temu
2,8
~Krzysiek
Sedan 1.8 i 125KM 92kW
Poza ładnym wyglądem nie oferuje nic nadzwyczajnego,ciężkie w prowadzeniu,wysokie spalanie,mało miejsca w środku auta
Dodane 5 lat temu
4,4
~Kamil
Sedan 1.8 i 125KM 92kW
Moje pierwsze porzadne auto. Zal sprzedawac. Co prawda wyglad auta w srodku nie grzeszy ale za to material pierwsza klasa. Auto godne polecenia.
Dodane 5 lat temu