Lista ocen Volvo XC60 II (118)

Crossover Facelifting 2.0d B4 197KM 145kW
Jestem zawiedziony tym samochodem. Przede wszystkim pod wzgledem usterkowości. NIGDY WIĘCEJ VOLVO !
Dziennik kosztów dla Volvo XC60 II
7,7
7,9
4,7
~czajs
Crossover Plug-In Facelifting 2.0 T8 455KM 335kW
Dodam też od siebie bo niedawno szukałem i się zastanawiałem co wybrać.Te Volvo ( moim zdaniem) to auto dla ludzi którzy nie muszą już" krzyczeć " i na siebie zwracać uwagę po prostu jak już dorosłeś i znasz swoją wartość to coś dla Ciebie.Te 455 km to oczywiście wielki plus tego auta ale jak często będziesz tego używał? To jest ta pewność że wrażenie niebezpiecznych sytuacji jak wyprzedzanie ciężarówki da radę, i nie narazisz nikogo.To taki...
Dodane 8 miesięcy temu