Lista ocen Audi A4 B9 Limousine Facelifting (16) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 8 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Arek
Limousine Facelifting 2.0 35 TFSI 150KM 110kW
Jest luźno, ale jestem średniego wzrostu, więc łatwo jest mi się dopasować. Bagażnik ogromny.. to sedan więc do góry za dużo nie wejdzie, ale jest bardzo głęboki. Siedzenia wybrałem normalne, nie s-line, bo są szersze. W tych s-line czułem się jak w foteliku dla dziecka (za ciasne dla tych szerokich w barach), ale jest coś za coś.. fotele standardowe są szersze jednak mogłyby być głębsze.
Dodane 8 miesięcy temu
~Glossy
Limousine Facelifting 2.0 40 TFSI 204KM 150kW
Wnętrze pojazdu jest przestronne i dobrze zaprojektowane. Ani kierowca, ani pasażerowie nie mają poczucia „przytłoczenia” - nawet podczas dłuższych podróży kabina zapewnia komfort i poczucie swobody. Zarówno z przodu, jak i z tyłu jest wystarczająco miejsca na nogi i nad głową, co czyni ten model bardzo wygodnym wyborem również dla wyższych osób. Mam 177cm wzrostu.
Dodane 4 miesiące temu
~Filip
Limousine Facelifting 2.0 40 TDI 204KM 150kW
Przestrzeń dla kierowcy jest duża jak i dla pasażera z przodu. Jeżeli chodzi o tylnie siedzenia jest już gorzej. Auto do komfortowej jazdy dla rodzinki 2 + 2 ale przy wycieczce ze znajomymi we 4 dorosłe osoby nię będzie to wielka przyjemność szczególnie na dłuższe trasy.
Dodane ponad rok temu
~Mariusz
Limousine Facelifting 2.0 40 TDI 204KM 150kW
Wystarczająco miejsca z przodu. Jak nie przesuwamy siedzeń zbytnio do tyłu to w z tyłu jest OK. Ale to jest tylko A4 więc szału nie ma.
Dodane 2 lata temu
~Berkaj
Limousine Facelifting 2.0 40 TFSI 204KM 150kW
Jak pisałem powyżej. Według samych danych technicznych, cyferek i opisu powinno być więcej miejsca, niż jest w rzeczywistości.
Dodane 2 lata temu
~Beatka
Limousine Facelifting 2.0 45 TFSI 245KM 180kW
w tej klasie auta, z tyłu jest trochę ciaśniej ale auto jest genialne dla kierowcy lub 2 osób. fajna opcja dla docenianego menadżera
Dodane 5 lat temu
~Sebastian
Limousine Facelifting 2.0 35 TFSI 150KM 110kW
wiadomo to nie A6 czy superb żeby było mega luźno -- dla moich potrzeb i mojej rodziny jest spoko (2+2)
Dodane 3 lata temu
~piteks
Limousine Facelifting 2.0 35 TFSI 150KM 110kW
Sporo miejsca z przodu, a i z tyłu rośli pasażerowie spokojnie mają dla siebie miejsce.
Dodane 5 lat temu
6,5
7,5
~JZT
Limousine Facelifting 2.0 40 TFSI 204KM 150kW
Samochód dla rodziny 2+2, szału z tyłu nie ma.
Dodane ponad rok temu
Audi A4 B9 Limousine Facelifting