Lista ocen BMW Seria 5 E39 (425) - Całokształt

Na liście zabraknie 338 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~vincex23@yahoo.pl
Sedan 3.0 530d 193KM 142kW
samochod wart swych pieniedzy,bo daje wiele radosci z jazdy i nigdy sie nie nudzi,osiagi ,luksus,bardzo dobre wlasciwosci jezdne,ma pare wad ale jakie auto ich nie posiada?niemniej jednak uczciwy opis tego auta to dobry z plusem ,do swietnego troche brakuje ,ale po to jest nowa piatka ,zeby czlowiek mogl o czyms marzyc:)
Dodane 18 lat temu
~T
Sedan 2.5 525 tds 143KM 105kW
Piatka jest jednak na piatke. Bardzo dobry samochod. Silnik nie jest najoszczedniejszy ale paliwozerca tez nie jest. Bardzo dobrze sprawuje sie na naszych polskich dziurawych rozjezdzonych drogach. Duzo miejsca w srodku i wysoki komfort podrozowania. Obecnie za madre pieniadze mozna sobie kupic bardzo wygodny samochod.
Dodane 18 lat temu
~patryk_t
Sedan 2.8 528i 193KM 142kW
Całokształt auta 20-letniego oceniam dobrze. Wiadomo, ma swoje mankamenty, ale nigdy nie zawiodło mnie w podróży. Wygodne, elastyczne, wciąż zwracające na siebie uwagę. Kupując takie auta należy wszystko sprawdzić, dbać na bieżąco a na pewno odwdzięczy się bezawaryjnością i komfortem podróży.
Dodane 8 lat temu
~Rysiu
Sedan 2.5 525 tds 143KM 105kW
Ogólnie auto oceniam na duży plus. Jeżeli chodzi o właściwości jezdne, kulturę pracy silnika, spalanie i wygląd to genialnie. Najgorsza wada TDS-ów to pompy paliwa które nawalały. Na szczęście zdążyłem go sprzedać zanim mi nie padła. Kupiłbym jeszcze raz taką BMW (e39) ale z innym silnikiem.
~Mirosław
Sedan 2.0 520i 150KM 110kW
Ogólnie samochód niedrogi i ciągle modnie wyglądający.Nie przysparza kłopotów pod warunkiem zakupu dobrego egzemplarza.Posiadałem nowsze modele m.inn.E60,E65,Audi A4,Mercedes E200 W211 i znowu wróciłem do tego modelu.Nowsze ciągle dają w d... a ten jeżdzi i nie denerwuje.Dodam ,że jest to 6-ta moja E39.
~Irek
Sedan 4.4 540i 282KM 207kW
Samochód jest rewelacyjny jeśli chodzi o użytkowanie i wszelkiego rodzaju koszty. Trzeba po prostu o wszystko dbać i będzie służył latami. Naprawy i przeglądy w żadnym wypadku u jakiegoś Pana Wacka w stodole tylko porządny fachowiec , który naprawdę ma pojęcie jeśli chodzi o tą markę samochodu.
~Bartek
Sedan 2.0 520i 150KM 110kW
Świetne trwałe auto , silnik o mocy 150KM wystarcza w zupełności , precyzyjna skrzynia oraz układ jezdny dają frajde z jazdy. Karoseria w ocynku więc trwała pozatym jest to jedno z ładniejszych limuzyn z tamtych lat , do dziś jest bardzo przyzwoitym autem i co najważniejsze podoba sie , także paniom:)
Dodane 14 lat temu
~Erestes
Sedan 2.5 523i 170KM 125kW
Dla mnie osobiście jest to jedno z lepszych aut na rynku. Mimo swojego wieku śmiało może konkurować z dzisiejszymi autami. Jest coś prawdy w tym że jak się raz spróbuje BMW to chce się więcej, co jest zrozumiałe bo jazda tym autem to w pierwszej kolejności przyjemność a w drugiej jazda.
Dodane 16 lat temu
~widawski@2com.pl
M5 Sedan 4.9 V8 400KM 294kW
Nie jestem posiadaczem takiego auta, ale mialem okazje troche takim pojeździć... Samochód idealny! Dostarcza niezapomnianych wrażeń. Wsiądź, a nie będziesz chciał wysiąść GWARANTUJE. Nie kazdego stac na taki wydatek, ale taki juz jego urok! Marzenie wielu meżczyzn, kobiet zapewne także :-)
Dodane 22 lat temu
~Wojtek
Touring 530 d 24V 193KM 142kW
E39 to było takie moje marzenie. Długo szukałem swojego egzemplaża, i znalazłem na prawdę solidną sztukę. Miała swoje wady , ale byłem z tego samochodu bardzo zadowolony . Biorąc pod uwage jego wiek oraz cenę zadbanych egzemplaży polecić moge tylko entuzjastom i zapaleńcom.
Dodane 6 lat temu