Lista ocen BMW Seria 5 E39 (425) - Całokształt

Na liście zabraknie 338 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Indukt@wp.pl
Sedan 2.8 528i 193KM 142kW
Ogólnie Auto niczego sobie, wygodne zrywne, z prezencją, teraz za nieduże pieniądze można kupić z bogatym wyposażeniem. Silnik jak najbardziej polecam, ale w trasę bo mieście jak to opisuje w Ekonomiczności zjada portfel.
Dodane 14 lat temu
~codename47
Touring 525 tds 143KM 105kW
Jeśli masz jeździć na codzień, musisz od czasu do czasu coś przewieźć lub masz rodzinę, cenisz dobrą jakość no i czasem lubisz zebrać szybciej kilka zakrętów, a nie dysponujesz większym kapitałem - auto dla Ciebie
Dodane 15 lat temu
~Muchamario
Sedan 2.5 523i 170KM 125kW
Auto bardzo mi się podobało, ale gdy więcej stało u mechanika niż nim jeżdziłem to już mi się przestało podobać, bo wyczyściło mi portfel. Ale to pewnie tylko mój taki był model. Jeśli kupie kiedy kolwiek to tylko ZADBANEGO 530 D
Dodane 16 lat temu
~wolf
Sedan 2.5 523i 170KM 125kW
rewelacyjne prowadzenie i komfort. Auto sprężyste, mocne i bardzo sprawne. Polecam zdecydowanie. Ma mnóstwo zalet, jest trwałe, piękne, niezawodne, Nieco kosztuje samo auto i utrzymanie, ale są to dobrze wydane pieniądze
Dodane 17 lat temu
~Wojtas
Sedan 3.0 530d 184KM 135kW
Auto bardzo dobrze sie sprawuje, zawieszenie super pracuje w tym aucie sielnik bezawaryjny a co chodzi o elementy blaszane w tym aucie to mozna powiedziec ze korozja tego nawet po 20 latach nie ruszy oczywiscie jesli nie był bity!!
Dodane 18 lat temu
~jaceklisiewski@wp.pl
Sedan 3.0 530i 231KM 170kW
Jest to moje szoste BMW i znowu się nie zawiodłem. Za stosunkowo niewielka cenę dostajesz swietnie wykonane auto, dla ktorego trudno znaleźć alternatywę, świetny silnik, zawieszenie i układ jezdny. No i to coś :-)
Dodane 19 lat temu
~dsa@wp.pl
Sedan 3.0 530d 193KM 142kW
Jest to najlepsze auto jakiekolwiek mialem. Jest to moja 3 BMW. Wczsniej mialem 2 Merki (w tym okulara 290 cdi). Jesli kiedykolwiek zmienie to auto to bede sie staral aby byl to nowy model 5 i tez, tylko i wylacznie w dieslu.
Dodane 22 lat temu
~Robert
Sedan 3.0 530i 231KM 170kW
samochód dla mnie idealny. Kupiłem zadbany egzemplarz ze skrzynią automatyczną i silnikiem 3.0 231km. Samochód spisuje się super jak na swój wiek. Wygodny, dynamiczny, Bezpieczny, niezawodny.
Dodane 29 dni temu
~marcar
Sedan 2.5 525i 192KM 141kW
To moje czwarte e39 i pewnie nie ostatnie. Polecam jeśli chcesz samochód z duszą, jak liczy się rocznik to kup coś made in Asia Motors. Szukać tylko zadbane i z pewną historią, nie najtańsze sztuki.
Dodane 8 lat temu
~Piotr
Sedan 3.0 530d 193KM 142kW
Pierwsze moje auto klasy "premium" cudzysłów ze względu na wiek. Mam ją od 9 miesięcy bez zastrzeżeń. Wsadziłem w nią połowę wartości zakupu bez zmrużenia oka. Ona musi jeździć.
Dodane 9 lat temu