Lista ocen BMW Seria 5 F10-F11 (231)

Limuzyna 520d 184KM 135kW
Niestety wady tego samochodu przesłoniły jego zalety, dwie poważne awarie w jednym roku, które na długo unieruchomily samochód nie pozwalają napisać o nim nic dobrego.
4,4
~Dariusz Dombrołowicz
Limuzyna Facelifting 525d 218KM 160kW
Niemiecka solidność i myśl techniczna. Silnik cichy, dynamiczny i oszczędny. Estetyka ascetyczna a jakość materiałów wnętrza mocno przeciętna.
Dodane 3 lata temu
3,4
~RB
Limuzyna 525d 218KM 160kW
To moje trzecie BMW i na pewno ostatnie. Awaryjnośc auta jest nie do zaakceptowania. Czarę goryczy przelała awaria podczas której stanąłem w środku nocy na obwodnicy trójmiasta i nie bylem nawet w stanie zapalić silnika. Przyczyną awarii było uwaga: na skutek awarii czujnika paliwo paliwo zostało wpompowane w wiązkę elektryczną i uszkodziło układ sterujący ?!?!? Auto tydzień wcześniej było na przeglądzie w ASO. Koszt naprawy po solidnych...
Dodane 6 lat temu
4,2
Limuzyna Facelifting 525d 218KM 160kW
Przyzwoicie wykonana limuzyna która mimo dość wysokiej ceny nie powala z nóg
Dodane 8 lat temu
4,5
~Peterbee
Touring 530d 258KM 190kW
Samochód komfortowy, świetnie wykonany z super silnikiem zestrojonym z 8 stopniowym automatem.
Dodane 9 lat temu
4,7
~Bmw F10
Limuzyna 528i 245KM 180kW
Świetny samochód z duszą. Polecam każdemu kto chce zaznać luksus.
Dodane 10 lat temu
4,9
~Brn
Gran Turismo 530d 245KM 180kW
Limuzyna, komfort z najwyższej półki. Wykończenie idealne. Totalna cisza, a jak trzeba wgniata w fotel. Dla mnie ideał samochodu. Ekonomicznie, bezpiecznie, dynamicznie, bezawaryjnie, prestiżowo. Tryb sterowania normal, sport, sport+ działa :)
Dodane 10 lat temu

BMW Seria 5 F10-F11 – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~Krystian
Limuzyna 520d 190KM 140kW
Najlepsze BMW jakie miałem silnik bez dotykowy , wymiana oleju co 12 tyś i tylko jeździć , dobre wyciszenie , świetny samochód na autostradę , samochód sprzedałem i wymieniłem tez na f10 w lepszej konfiguracji z tym samym silnikiem tylko z napędem xdrive . Polecam
Dodane 4 lata temu