Lista ocen Citroen Berlingo II Combi 1.6 HDI 92KM 68kW 2008-2012 (18) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 8 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~rrrrrr
Combi 1.6 HDI 92KM 68kW
Samochód jest trwały może napiszę co wymieniłem z rzeczy które pamiętam przez te 200000 tys km. Łączniki stabilizatora co jakieś 30-40tys km żarówki przód h4 łatwo się wymienia Philips sie nie przepala a inne jakoś szybko. Tarcze przód, klocki chyba dwa razy ,opony letnie i zimowe drugi komplet rozrząd po 160 tys po 150 tys trzeba było dolać płynu do wypalania Fapu 650 zł Dalej mam oryginalne amortyzatory Raz pękła mi felga od kamieni...
Dodane 10 lat temu
~niejestemmalkontentem
Combi 1.6 HDI 92KM 68kW
Łącznik stabilizatora co 40000 km 70 zł i żarówki z przodu ale jak zacząłem zakładać Philipsa to się uspokoiło.Poza tym naprawdę nic się nie dzieje aż sam się dziwie bo to przecież Francuz przynajmniej jest taka opinia a to mój pierwszy francuz więc ni mam doświadczenia.Jeżdżę po Polsce i europie i nigdy nie dał mi powodów do zmartwień nawet naprawdę daleko od domu.
Dodane 11 lat temu
~jaro
Combi 1.6 HDI 92KM 68kW
przez 16 000 km - tylny zamek się zepsuł - wymienili na gwarancji, z pedału sprzęgła odpadł plastikowy element/wspornik - sam go założyłem z powrotem. odzywa już się zawieszenie - oby tylko gumy stabilizatora. jeszcze 4 000 km do przeglądu i się okaże...
Dodane 16 lat temu
~Bulek27
Combi 1.6 HDI 92KM 68kW
Nie wiem 1,5 miesiąca posiadam to auto. Przejechałem 5500 km nie 55 000 i już mam komunikat o zapchanym filtrze cząstek stałych. Nie grzeje lewe lusterko oraz słychać klikanie w przekaźnikach w desce.
Dodane 12 lat temu
~Daniel daad@vp.pl
Combi 1.6 HDI 92KM 68kW
Źle rozwiązany schowek z prawej strony , po stronie pasażera. Zamyka się w nim z trudnością opakowanie z płytą dvd z wypożyczalni. Nie ma konkretnych uchwytów na butelkę czy puszki dla kierowcy.
Dodane 14 lat temu
~MG
Combi 1.6 HDI 92KM 68kW
Po 2 lub 3 miesiącach zepsuł się schowek przed kierownicą. Nie trzymała się otwarta klapka. Sam się zamykał. Serwis szybko i sprawnie wymienił cały schowek. Od tej pory wszystko OK. Oby tak dalej.
Dodane 16 lat temu
~BaQ
Combi 1.6 HDI 92KM 68kW
Wizyty w serwisie to codzienność. Odpadają plastiki wewnątrz i na zewnątrz. Pierwsza poważna naprawa silnika po 50tys.
Dodane 15 lat temu
~medialny
Combi 1.6 HDI 92KM 68kW
Piórka wycieraczek się sypią, ale widocznie ASO oszczędzają bo kryzys. Wyłazi ciągle skaj od dźwigni zmiany biegów.
Dodane 15 lat temu
~Serwis
Combi 1.6 HDI 92KM 68kW
Pojawiają się jakieś piszczenia itp. Ale po wizycie w warsztacie znikaja a płacę np. 50 zł.
Dodane 10 lat temu
Dziennik kosztów dla Citroen Berlingo II Combi 1.6 HDI 92KM 68kW
6,8
~jack
Combi 1.6 HDI 92KM 68kW
przetarty mieszek lewarka zmiany biegów - citroen nie uważa tego za usterkę na gwarancji nie wymieniają.
Dodane 13 lat temu
Citroen Berlingo II Combi