Lista ocen Daewoo Nexia Hatchback (163) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 238 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~McSim
Hatchback 1.5i 16V 90KM 66kW
Wyciszenie na poziomie ... jak jedziesz do 3 tyś obrotów jest dobrze potem zaczynają sie \"piekielne ogary\" odzywać :P ale da się przeżyć na trasie 90 jest ok ale 130 już gorzej.
Dodane 13 lat temu
~Poznaniak
Hatchback 1.5i 75KM 55kW
Moim zdaniem jest bardzo cichy. Przy 160 był nawet cichutki. A przy 90-110 nie znam cichszego auta. Może ci co piszą że jest głośny mają coś nie tak. Dziwi mnie to bardzo.
~Wojtek
Hatchback 1.5i 16V 90KM 66kW
rzężący układ wydechowy, rezonujące elementy nadwozia i trzeszczące plastiki nie pozwalają niestety napawać się jazdą; jedynym ratunkiem w tej sytuacji jest słuchanie głośnej muzyki
~Lukasz Z
Hatchback 1.5i 16V 90KM 66kW
Auto do najcichszych nie nalezy ale jest wystarczajaco ciche ze nawet przy 130 na 4 biegu mozna normalnie rozmawiac. Skrzypiace plastki czsem sa glosniejsze od silnika
Dodane 21 lat temu
~Ja z wielkiejpolski
Hatchback 1.5i 75KM 55kW
przy jeździe zgodnie z przepisami to silnika nie słychać chyba że na autostradzie, ale to zupełnie inna bajka (bo autostrad poprostu u nas brak)
Dodane 18 lat temu
~Grubszy
Hatchback 1.5i 75KM 55kW
własciwie dobrze ale gdyby były dywaniki pod tylnym siedzenien wyciszenie nadkoli chocby tak jak w polonezie mozna by pochwalić bo te oszczedności pachną Koreą
Dodane 22 lat temu
~kropi@o2.pl
Hatchback 1.5i 75KM 55kW
Tu jest naprawdę baaaardzo dobrze, silnik mruczy, na piątym biegu przy 130 można po cichu rozmawiać, radia też nie trzeba przygłaśniać.
Dodane 22 lat temu
~frodo66
Hatchback 1.5i 75KM 55kW
do około 80/h jest ok, potem zaczyna wszystko szumieć - jeżeli dołoży się do tego pracujący nawiew - trzeba podnosić głos by móc porozmawiać
Dodane 23 lat temu
~mariusz
Hatchback 1.5i 16V 90KM 66kW
u mnie doskonałe choć jak przyspiesza to słychać trochę głośno ale jak się trzyma już na ustalonej prędkości to chodzi cicho
Dodane 15 lat temu
~panjacekb@wp.pl
Hatchback 1.5i 75KM 55kW
gdy przesiadłem się z Fiata 125 było idealnie cicho, teraz jest już za głośno, a jak otworzy się okna jest jeszcze głośniej
Daewoo Nexia Hatchback