Najnowsze oceny Daihatsu Cuore

2,4
~kierowca
Daihatsu Cuore VI
Hatchback 1.0 i 58KM 43kW
auto zakupione dla córki jako pierwszy samochód - do nauki jazdy i obycie na drodze, skarbonka bez dna.... wahacz 650 zł....szok, te tanie z aledrogo nie pasują nawet nie zamawiajcie, po 1000 km wyciek płynu chłodniczego wyglądało na pompe, okazało sie że leci z pod głowicy...... wiadomo planowanie, uszczelki a przy okazji nowy rozrząd i tysiączek strzelił (po znajomości) , ogólnie auto juz zostanie u mnie raczej do końca swojego żywota bo...
Dodane 7 lat temu
4,4
~Kuba
Daihatsu Cuore VI
Hatchback 1.0 i 58KM 43kW
Bardzo dobre, auto miejskie. 4 osoby podróżują wygodnie, mały bagażnik. Niezwykle zwrotne i dynamiczne. Dość miękkie zawieszenie i auto nawet na niewielkich wybojach lubi się bujać. Wymiary to kei car. Dynamiczny silnik ze względu na niską masę pojazdu. Mnie daje frajdę z jazdy. Łatwo nim zaparkować.
Dodane 3 miesiące temu
4,2
~Karol
Hatchback 0.8 41KM 30kW
Auto przywiezione z Niemiec od znajomego delikatnie uderzone z przebiegiem 39000. Wymieniłem w nim 2 razy rozrząd, termostat, opony, klocki i tarcze hamulcowe. Nigdy nie zawiodło mnie na długiej trasie. Jeździł bym nim dalej lecz pękła kołyska na pół, a robota w ogóle się nie opłaca bo przewyższa koszt samochodu. Sprzedaję auto na części.
Dodane 10 lat temu
4,6
~Agnieszka
Daihatsu Cuore V
Hatchback 1.0 55KM 40kW
Przez prawie półtora roku użytkowania nie pojawiła się żadna usterka w samochodzie i nigdy mnie nie zawiódł. Po zakupie wymieniłam jedynie rozrząd i zrobiłam nadkola i próg, bo korodowały. Silnik chodzi bez zarzutu. Jestem bardzo zadowolona. Auto przeznaczone typowo do miasta, małe i bardzo ekonomiczne.
Dodane 12 lat temu
~Wojteqq
Hatchback 0.8 41KM 30kW
Ogólnie dla kogoś kto nie musi od razu jeździć nowiutkim Rols-Roycem, komu nie przeszkadzają dorbne wady, i nie ma za dużej gotówki na zakup i utrzymanie auta to własnie taki samochód jest bardzo ciekawą opcją :)
Dodane 14 lat temu
4,5
~DriveR
Hatchback 0.8 i 44KM 32kW
Samochód jak najbardziej wart polecenia ze względu na niską cenę zakupu i oferowane przez niego możliwości. Niezastąpiony w mieście, gdzie trudno o miejsce parkingowe. Zwinny, szybki i bezawaryjny. Tylko tankować paliwo i jeździć!
Dodane 15 lat temu
3,7
~dajhacu driver
Hatchback 0.8 41KM 30kW
kreci sie spokojnie do 8500rpm, wiem co pisze na drodze do bielska zamkniety licznik(160) w 4 osoby fakt ze z górki ale liczy sie:P 5 biegowa skrzynia nic nie zgrzyta japonska technologia... tylne siedzenia jak na autko tej klasy mega wygodne, przy wiekszych predkosciach glosny POLECAM TO AUTKO
Dodane 15 lat temu
4,1
~Krzysiek
Hatchback 0.8 41KM 30kW
B.dobry japończyk Silnik brzytwa!! moim japończykiem nie bałbym się do Zakopanego pojechać z Polic gdzie mieszkam na trasie nigdy mnie nie zawiódł.Świetne miejskie autko ale w trasie też całkiem nieźle daje rade :)
Dodane 16 lat temu
~krzbik@jadamspam.pl
Hatchback 0.8 i 44KM 32kW
Takie sobie lepsze i nowoczesniejsze Tico.Bardzo ubogie wnetrze , brak wykladzin na wewnetrznych blachach. Cos a\\\'la nasz 126p. Ale to byla poprzednia epoka..Auto jest bardzo oszczedne i niezawodne i to podwyzsza jego ocene.
Dodane 17 lat temu
3,8
~waldek
Hatchback 0.8 i 44KM 32kW
odkupiłem tego malucha 3 miesiące temu w (salonie daihatsu w Niemcach) od kobiety w wieku 55 lat (pierwszy właściciel)przebieg 43000km dla swojej żony która bardzo polubiła tego malucha ze względu na jakość i ekonomię jazdy.osobiście nie lubię jeżdzić maluchami sam mam mondeo kombi ale polecam ten samochodzik oszczędnym
Dodane 18 lat temu
Daihatsu Cuore