Lista ocen Fiat Linea Sedan 1.4 T-Jet 16v 120KM 88kW 2007-2010 (34)

~Michał
Sedan 1.4 T-Jet 16v 120KM 88kW
Auto użytkowane przez rodzinę 4-osobową. Przebiegi 10-12k km rocznie. Dwie małe awarie a tak to tylko wymiany związane ze zużyciem. Rewelacyjny silnik, który teraz powoduje, że jak szukam nowego samochodu i silnik ma być lepszy, to koszty rosną znacznie.
Dodane 5 lat temu
3,9
~Zuq
Sedan 1.4 T-Jet 16v 120KM 88kW
Mija 5 lat od mojego użytkowania samochodu. Zanim kupię inny pora rozprawić się ze starym :-) Wcześniej jeździłem Lancią Lybrą 1.9 JTD więc poprzeczka stoi wysoko. Powinno być 3,5 gwiazdki ale za fun z jazdy T-Jetem daję 4. Silnik to niezaprzeczalnie największy atut tego modelu. Drugi to zawieszenie: nie że komfortowe tylko nic się nie sypie. Prawie zero napraw. Resztę krytykuję poniżej :-)
Dodane 7 lat temu
~Marcin Zet
Sedan 1.4 T-Jet 16v 120KM 88kW
Jestem posiadaczem fiata od ponad 8 lat. Samochód zakupiłem, jako nowy w salonie we Wrocławiu. Po tych latach muszę przyznać, że auto jest naprawdę dobre. Na najlepszą opinię zasługuje silnik, bardzo dynamiczny i do tego praktycznie bezusterkowy. Naprawdę jest to najmocniejsza strona tego auta. Oczywiście należy pamiętać, iż mówimy o 1,4 TB więc miłośnicy Audi RS6 mogą czuć niedosyt, ale raczej tej opinii czytać nie będą. Reszta niestety nie...
Dodane 9 lat temu
4,4
~Piotr, szczęśliwy posiadacz Fiacika :)
Sedan 1.4 T-Jet 16v 120KM 88kW
Prześwietny silnik, bardzo atrakcyjny wygląd, dobry stosunek cena/jakość przy aucie używanym - 6 letnim. Bardzo ważne by kupić zadbany model a będzie służył.
Dodane 10 lat temu
3,3
~kierownik
Sedan 1.4 T-Jet 16v 120KM 88kW
Niby auto trochę słabo wykonane, ale poniżej 50tyś zł(wyprzedaż) samochód tej wielkości z takimi osiągami i wyposażeniem trudno znaleźć. Samochód jest niechlujnie wykonany, czasem coś zaskrzypi albo trzeszczy. Posiada wady konstrukcyjne: notorycznie padające łożyska amortyzatorów(3kpl), łożyska kół, przecierające się wiązki elektryczne, gumy wycierające drzwi, problemy z hamulcami tylnymi(wersja z tarczami). A wszystko to przy przebiegu...
Dodane 12 lat temu
3,7
~PabloM
Sedan 1.4 T-Jet 16v 120KM 88kW
generalnie jestem zadowolony, super silniczek, dynamiczny i bezpieczny chociaż spalanie trochę duze w srodku duzo miejsca, na rodzinne wypady nad morze nie trzeba wiecej, cisza i komfort w zimie wszystko twarde i trochę trzeszczy, ale wloskie auta nie są projektowane i zrobione na duze mrozy, jakie są w Polsce nawet migacze i wycieraczki zaskakują z opóźnieniem 0,5 sek (mikrostyk zamarza)
Dodane 15 lat temu
4,7
~Boniu
Sedan 1.4 T-Jet 16v 120KM 88kW
Jestem bardzo zadowolony. Czego chcieć więcej? Pare centymetrów w szerz, pare centymetrów w długość, bi ksenonów, klimy dwustrewowej.
Dodane 16 lat temu
4,3
~wamer83@o2.pl
Sedan 1.4 T-Jet 16v 120KM 88kW
Całokształt na 4,0. Nie dam 5,0 przez wzgląd na moje poprzednie Ś.P. autko (Citroen C5). Tam było 5,0 jak nic
Dodane 17 lat temu
4,1
~QWR
Sedan 1.4 T-Jet 16v 120KM 88kW
ten silnik to naprawdę rewelacja, co prawda efekt nie jest już piorunujący gdy auto jest maksymalnie napakowane ale nawet tak i z 4 rowerami na dachu zbiera się jak talala:) (Silnik)
Dodane 14 lat temu
4,5
~BoomirPL
Sedan 1.4 T-Jet 16v 120KM 88kW
Jestem zadowolony z dokonanego wyboru i zakupu. Świetne fabryczne nagłośnienie. Naprawdę zaskakująco dobre
Dodane 14 lat temu
Fiat Linea Sedan