Lista ocen Ford Focus II Kombi 1.6 Duratec 100KM 74kW 2005-2011 (9) - Karoseria

Na liście zabraknie 44 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Smieszko
Kombi 1.6 Duratec 100KM 74kW
Muszę powiedzieć że jeśli chodzi o wygląd to jest naprawdę ładny jak na kombi. Fajnie, subtelnie agresywnie zarysowana maska, światła tylne umieszczone z linią tylnej szyby (jak w większości nowych suvów), drzwi bagażnika nie są poprowadzone całkowicie płasko i liniowo, będąc delikatnie pochylone pod kątem i wygięte w lekki łuk. Jeśli chodzi o rdzę zauważyłem na wewnętrznej stronie przednich nadkoli (przy zakupie wspominane że raczej będą do...
Dodane 6 lat temu
~Maciek
Kombi 1.6 Duratec 100KM 74kW
Niezle zabezpieczenie przed korozja. W prawie 14 letnim aucie tylko troche rdzy na tylnych nadkolach. Natomiast jest inny szkopuł - nieszczelności na łączeniu blach/pod relingami w okolicach klapy bagażnika - leje sie woda do bagaznika. I to czesta przypadłość tego modelu
Dodane 4 lata temu
~Tibor74
Kombi 1.6 Duratec 100KM 74kW
Wiem, że karoseria nie jest atutem MK2 ale w moim przypadku nie mam na co narzekać. Samochód wiekowy a niedawno zauważyłem niewielki mały punkcik w pobliżu przedniego światła.
~Cezorek
Kombi 1.6 Duratec 100KM 74kW
Standardowo jak Ford. Po tylu latach błotniki i progi do wymiany. Ogniska lubią się pojawiać na klapie przy tablicy. Zdecydowanie najsłabszy punkt tego auta.
~Feltom
Kombi 1.6 Duratec 100KM 74kW
Elementy karoserii oryginale bez ognisk rdzy. Ale auto jest garażowane. Tak gdzie grzebał lakiernik ruda pojawiła się.
Dodane ponad rok temu
~Aleksander
Kombi 1.6 Duratec 100KM 74kW
Karoseria ładna i nie rdzewieje oprucz lewego przedniego błotnika koszt około 350 zł
~Aleksander
~Franek
Kombi 1.6 Duratec 100KM 74kW
Gdyby nie rdza, to wszystko by było pięknie
Dodane ponad rok temu
~luc mantz
Kombi 1.6 Duratec 100KM 74kW
Lakier cienki, blachy cienkie. Ale nie rdzewieje!
Dodane 5 lat temu
Ford Focus II Kombi