Lista ocen Hyundai ix20 Mikrovan 1.4 CVVT 90KM 66kW 2010-2015 (13) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 11 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Darioo
Mikrovan 1.4 CVVT 90KM 66kW
Wystarczająco dużo miejsca zarówno z przodu jak i z tyłu. Przesuwana tylna kanapa z regulowanym pochyleniem oparć. Z tyłu zmieściłem fotelik, dla starszej córki, nosidełko dla młodszej córki i jeszcze żona tam siedziała pomiędzy nimi. Minus za podłokietnik z tyłu bez uchwytów na kubki - są w drzwiach miejsca na butelki.
Dodane 9 lat temu
~myszorek
Mikrovan 1.4 CVVT 90KM 66kW
Największa zaleta tego samochodu. Miejsca właściwie więcej niż w niektórych autach segmentu C. Z pewnością ma większy bagażnik. Fajną sprawą jest regulacja tylnej kanapy, wzdłużna i kąta pochylenia oparcia.
Dodane 14 lat temu
~Obiboc
Mikrovan 1.4 CVVT 90KM 66kW
Na 4 osobowa rodzinę jest doskonale, płaska podłoga z tyłu auta, przesuwana kanapa to jest to. w 5 osób to już troszkę ciężko , auto nie jest za szerokie.
Dodane 9 lat temu
~Zwykły Kierowca
Mikrovan 1.4 CVVT 90KM 66kW
Przestrzeń zaskakująco duża. Dużo miejsca na tylnej kanapie. Tylną kanapę można przesuwać. Bardzo pojemny bagażnik.
Dodane 7 lat temu
~lukasz.zst@buziaczek.pl
Mikrovan 1.4 CVVT 90KM 66kW
Mam 205 cm wzrostu waga 140KG jest super w stosunku do Seata Ibizy. Daje ocenę 4 za fotel kierowcy jest trochę krotki
Dodane 13 lat temu
~pit2001
Mikrovan 1.4 CVVT 90KM 66kW
Bardzo dużo miejsca, mam 175 cm ale koleś 200 cm też będzie miał masę miejsca do dachu.
Dodane 12 lat temu
~T.Nalepa
Mikrovan 1.4 CVVT 90KM 66kW
Z tego jestem najbardziej zadowolony. Jeździmy z rodziną w 4-5 osób, miejsca wystarcza.
Dodane 14 lat temu
~Edi
Mikrovan 1.4 CVVT 90KM 66kW
Super. Nawet dla wysokich. Przesuwane tylne siedzenia - też ma znaczenie.
Dodane 8 lat temu
~Marada
Mikrovan 1.4 CVVT 90KM 66kW
Aż za dużo. Bardzo duże auto wewnątrz plus duży bagażnik.
Dodane ponad rok temu
~2B2
Mikrovan 1.4 CVVT 90KM 66kW
jako że jest to mikro van to miejsca jest dość sporo
Dodane 7 lat temu
Hyundai ix20 Mikrovan