AutoCentrum.pl
Ulubione stacje paliw
Ustawienia konta
Wyloguj
Gorące tematy
Sprawdź VIN przed zakupem!
Ile
wyniki
4,1
~mcold
Terenowy 2.8 CRD 150KM 110kW
Wygodne dobrze prezentujące się auto z zacięciem terenowym. Coś dla ludzi którzy lubią się wyróżniać na drodze i mają środki na utrzymanie SUVa 4x4. Zadbany odwdzięcza się niezwodnością i daje radość z jazdy.
10 lat temu
4,4
~Maciek
Terenowy 2.8 CRDi 163KM 120kW
Ocena pomimo krytycznych uwag powyżej doskonała. Super fajny SUV z gabarytami umożliwiającymi sprawne poruszanie się po europejskich miastach. No i najważniejsze - prawdziwe terenowe auto - nawet mając normalne opony jest nim bardzo fajnie pobawić się w terenie. Prawdziwa terenówka w odróżnieniu od całej mnogości niby terenówek na rynku.
14 lat temu
4,3
~rb.markiz@gmail.com
Terenowy 3.7 i V6 211KM 155kW
Myśląc o kupnie nowego samochodu, zastanawiam się, czy nie kupić 2 ;) nowego cherokee i np bmw x5 ;) Przez ponad 290tys km nie zawiodłem się na tym samochodzie. Zjeździłem Europę wzdłuż i wszerz. Auto doskonałe.Choć przyznam, że na długie wycieczki, przy optymalnej prędkości ok 150km jest trochę męcząco.Szczególne na niemieckich autostradach - ale pod 180 też można cały czas jechać, biorąc pod uwagę, że spalanie dochodzi wtedy do 20l i hałas...
16 lat temu
3,9
~Artur 87
Terenowy 3.7 i V6 211KM 155kW
Jestem strasznie zadowolony z tego samochodu. Z uwagi na pracę jaką wykonuje i częste odwiedzanie terenu samochód jest dla mnie ideałem. Nigdy mnie nie zawiódł w terenie, nie było możliwości zeby się gdzieś zakopał czy żeby nie można było przez coś przejechać. Błoto, wały przeciwpowodziowe, śnieg nie robią na nim wrażenia. W mieście zostawia w tyle większość kierowców a i spoglądanie na nich z góry daje poczucie wyższości. Jeżeli tylko lubisz...
16 lat temu
4,2
~holbi
Terenowy 3.7 i V6 211KM 155kW
Bardzo fajny samochód w użytkowaniu. Idealny do miasta, automatyczna skrzynia sprzyja jeździe po mieście. Na trasę nie nadaje się raczej, max "zdroworozsądkowa"prędkość to 120 km/h. Jest to mój pierwszy samochód od 1998 roku (od kiedy mam prawojazdy) z którym żal mi się rozstać. Wcześniej miałem samochody 1rok, max 1,5 roku, a ten mam 4 lata i żal mi sie go pozbywać ;)
10 lat temu
3,9
~Bum.
Terenowy 2.5 CRD TD 143KM 105kW
Jeżeli chodzi o całokształt samochodu, prezentuje się on dobrze. Bardzo dużo osób się za nim ogląda, bo większość osób kiedy widzi Jeep\'a myśli tylko o Grand Cherokee. Samochód ten należy do mojej mamy i uważa, że jest to baardzo kobiecy samochód.
14 lat temu
4,4
~bialy122
Terenowy 2.5 CRD TD 143KM 105kW
Silnik oceniam na dobry, i mocny. Przy 165000 przejechanych zrobiłem przegląd i regenerację wtrysków ponieważ miał nierówne obroty. Po zabiegu wszystko wróciło do normy a spalanie spadło.
(Silnik)
11 lat temu
3,3
~Andrzej, ankrzysiak@gmail.com
Terenowy 2.8 CRD 150KM 110kW
Potrzebuję samochodu, który może zjechać z asfaltu i pojechać w teren kilka razy dziennie.Jeep naprawdę dobrze się do tego nadaje.Przyjemnie się prowadzi po drodze i ma zupełnie dobre własności terenowe.Nieosiągalne dla żadnego SUVa.
15 lat temu
3,3
~Henio
Terenowy 2.8 CRD 150KM 110kW
Kupiłem bo sie podoba,ł psuł sie mało ,palił dużo najmniej 9,2 lato trasa tempomat najwecej zimą 13 l, snieg dojazd do pracy dosc duo gazu , drogie czesci termostat 300 zł, nie ma zamiennikow tanich reszte idzie przezyc progi rdzewieja jak maja purchle przy tylnich kolach jak sa to do polowy w srodku jest zezarty,fajne zbite auto nierozklekotane , w terenie ociezale troche, swiatla ok , ogrzewanie super,
7 lat temu
3,5
~adamski10
Terenowy 2.5 CRD TD 143KM 105kW
W sumie dobre auto,choć można się do wielu rzeczy przyczepić.Po przeczytaniu ocen innych aut tego typu muszę uznać że cherokee zaskakująco dobrze wypada z mojej perspektywy.
12 lat temu
Poprzednia