AutoCentrum.pl
Ulubione stacje paliw
Ustawienia konta
Wyloguj
Gorące tematy
Sprawdź VIN przed zakupem!
Ile
Sedan
Lista ocen
(63) - Stosunek jakość/cena
Na liście zabraknie
opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
filtry
Wybierz
wyniki
~dawidek
Sedan 2.0 155KM 114kW
Autko dla mnie super,dobre przyspieszenie,układ jezdny i dobrze wydajny climatronik.Mój lex posiada instalacje lpg ,spalanie w mieście 15-16l/100km,w trasie da się zejść do 10l przy spokojnej jeździe.Jedynym mankamentem są padające cewki zapłonowe(wymieniłem już trzy sztuki),ale chyba przyszedł już na nie czas,autko ma przejechane 198000km a cewki ,które się popsuły były oryginalne. Co do kolegi prawdepowiem,to niech zmieni sobie na manuala i...
12 lat temu
~ambienT
Sedan 2.0 155KM 114kW
Moim zdaniem świetna alternatywa dla C klasy, serii 3 w BMW i Audi A4. Udało mi się kupić auto z prawdziwym przebiegiem 178k km w bardzo dobrym wyposażeniu za ~20k pln (rocznik 2005). Poszukiwania zadbanego auta niemieckiego tej klasy ciągnęłyby się w nieskończoność i kosztowałyby dużo nerwów. Genialny system audio, porządne wykończenie, ogólna bezawaryjność oraz napęd na tył - warto. To LEXUS.
8 lat temu
~łukasz
Sedan 2.0 155KM 114kW
Pewnie da się lepiej więc daję 4. Należy się 4,5. W klasie do 20.000 zł brałbym pod uwage jeszcze accorda, civica, audi a4 i e46 choć piszą dużo o usterkach niemieckich aut. Merc ma zbyt dużo awarii. W tej cenie może to być najlepszy wybór lub z całą pewnością jeden z powiedzmy pięciu najlepszych aut do wyboru.
~Karol
Sedan 2.0 155KM 114kW
Perfekcyjnie, mały sedanik ze sportowym zacięciem z napędem po właściwej stronie, zapewnia dawkę emocji przy przemieszczaniu się z punktu A do punktu B. Pozwala na jazdę ekonomiczną z podtlenkiem LPG, jest praktycznie bezobsługowy, a ceny części nie są (wbrew obiegowej opinii) wysokie. Perfekcyjnie
8 lat temu
~Mike
Sedan 2.0 155KM 114kW
Ja za swojego dałem 23 tyś. Auto ma 11 lat i ok 120 tyś przebiegu. Wiem że dałem sporo ale w zamian mam nietuzinkowy i bezawaryjny samochód, z pełnym wyposażeniem (na szczęście trafiła się wersja classic bo nie toleruje skóry w aucie). Wole dać więcej za starszego Japończyka jak za młodsze Niemieckie g...o !
14 lat temu
~Booocian
Sedan 2.0 155KM 114kW
Japoński Mercedes - takie słyszy się opinie i muszę się z tym zgodzić. Gdybym miał wybierać między BMW 3, Mercedesem C i Lexusem bez wahania wybrałbym Japończyka ze względu na unikatowość, zdecydowanie ciekawsze wnętrze niż u konkurentów oraz niską awaryjność potwierdzona przez użytkowników.
15 lat temu
~Aj
Sedan 2.0 155KM 114kW
W tej cenie nic lepszego nie ma. Mój wybór poprzedziłem ponad pół rocznym szukaniem i analizowaniem rynku samochodów używanych. Obejrzałem setki samochodów w ogłoszeniach i dziesiątki osobiście. Wybór padł na Lexusa, i nie zawiodłem się. Oprócz spalania nie ma praktycznie wad.
10 lat temu
~GrzegorzPPP
Sedan 2.0 155KM 114kW
Zależy kto czego oczekuje. Ja za swój egzemplarz (bezwypadkowy) dałem 21000zł. Czy drugi raz bym go kupił? Zdecydowanie tak, ponieważ wg mnie nie ma konkurentów dla tego modelu. Jeździłem BMW jeździłem Mercedesem. Jak dla mnie obie te marki to po prostu nie to.
~GrzegorzPPP
Liczba wpisów:
Lexus IS I – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu
Najnowsze usterki
Czujnik poziomowania świateł
zepsuty czytnik płyt CD
Gnijące na potęgę końcówki progów
Zobacz więcej
usterek
~Paweł Łódź
Sedan 2.0 155KM 114kW
niestety za komfort się płaci ale uwazam że warto. lexusy mają to do siebie że drogo kosztują w porónaniu z innymi pospolitymi markami ale sa tego warte i wolniej traca na wartości. Doskonałe auto dla ludzi ceniących wygode i dobre właściwości jezdne samochodu.
14 lat temu
Poprzednia