Oceny Mazda 6 III Sedan 2.0 SKYACTIV-G I-ELOOP 165KM 121kW od 2012

Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Mazda 6 III Sedan 2.0 SKYACTIV-G I-ELOOP 165KM 121kW od 2012

~ANDRE
Sedan 2.0 SKYACTIV-G I-ELOOP 165KM 121kW
Po ponad 5 latach użytkowania i zakończeniu gwarancji (2+3 lata) uważam samochód za bardzo udany a zakup za trafiony. Moje 2 wcześniejsze opinie były pozytywne. W sumie to nic więcej nie mogę dodać. Mazda 6 podoba mi się cały czas najbardziej ze wszystkich samochodów w ogóle. Równie ładna jest dla mnie tylko AR Giulia. Po 5 latach i szukaniu około 1 roku nowego samochodu dla siebie postanowiłem, że pojeżdżę jeszcze 6-ką ze 2-3 lata. Nic...
Dodane 5 lat temu
~Gracjan
Sedan 2.0 SKYACTIV-G I-ELOOP 165KM 121kW
Po roku spędzonym y Maydą 6 jestem pod niesamowitym wrażeniem. Auto wygodne, świetnie się prowadzi. Szkoda tylko że nie postarali się bardziej o wyciszenie, ale jak to mówią "nie można mieć ideału". Z szóstką zostanę bardzo długo, jedyna możliwość to zmiana generacji na nowszą.
Dodane 4 lata temu
4,6
~Andre
Sedan 2.0 SKYACTIV-G I-ELOOP 165KM 121kW
W skrócie po 3 latach użytkowania auto ładne, wygodne i bezawaryjne. Świetne na trasę na nasze nowe polskie drogi dwupasmowe. Do miasta duże do parkowania, ale dzieki czujnikom przód / tył i kamerce daję radę. Po 3 latach wykupiłem 6-kę z leasingu i zamierzam jeździć nią może z 10 lat, aż pojawi się coś równie ładnego. Rzadko zdarza się designerom zaprojektować tak ładne autko.
Dodane 7 lat temu
4,9
~Hassel
Sedan 2.0 SKYACTIV-G I-ELOOP 165KM 121kW
To moja pierwsza opinia po 1000 km. Postaram się zaglądać tu aby uzupełniać po kolejnych przebiegach auta. Póki co, pomimo drobnych wad z auta nie chce się wychodzić ;) Nie napiszę zbyt wiele bo jak wiadomo trwa ekscytacja nowym autem i mogę być mało obiektywny.
~Dlugi
Piękna ponadczasowa linia, drobne usterki, korozją podwozia
Dodane ponad rok temu
~Dlugi
Piękna ponadczasowa linia, drobne usterki, korozją podwozia
Dodane ponad rok temu
~Andre
Sedan 2.0 SKYACTIV-G I-ELOOP 165KM 121kW
ładna, wygodna, komfortowa, bezawaryjna do tego auto jest po prostu kompletne, SKY passion
Dodane 9 lat temu
~Mazda 6
Sedan 2.0 SKYACTIV-G I-ELOOP 165KM 121kW
Auto pięknie się prezentuje. Posiadam białą perłę. Wygodne. Ciut mogło by być ciszej przy szybszej jeździe. Minus za słabe plastiki na progach. Dość łatwo się rysują.
Dodane 11 lat temu
~Andrzej
Sedan 2.0 SKYACTIV-G I-ELOOP 165KM 121kW
Piękne i wygodne auto dające radość z jazdy :) Od chwili kupna tego auta polubiłem jazdę samochodem,dotychczas traktowałem każde auto jako środek transportu,bez emocji a Mazda 6 zmieniła to :)
3,9
~Roky
Sedan 2.0 SKYACTIV-G I-ELOOP 165KM 121kW
Jeśli chodzi o całokształt jak na obecna chwilę nie mam zastrzeżeń (auto posiadam zbyt krótko). Na razie nie mam się do czego przyczepić i oby tak pozostało
Mazda 6 III Sedan