Lista ocen Mitsubishi Lancer VIII (113) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 58 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~G
Kombi 2.0 i 16V Sport 135KM 99kW
Drogi trzyma się jak przyklejony. Pewność przyśpieszania i hamowania w łukach i skrętach nawet przy dużych prędkościach. Jak na polskie drogi - dziury wybiera sobie gładko i bez boleśnie.
Dodane 15 lat temu
~mmartek
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
Rewelacja, zgadzam się z przedmówcą - trzyma się drogi jak przyklejony. Nawet mocno wygięte łuki przy 120/h nie stanowią cienia problemu. Dziury słyszalne, ale nie odczuwalne w 4 literach.
Dodane 17 lat temu
~marten
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Poprostu układ jezdny zadecydował o kupnie tego auta. Jest jak w aucie o klasę wyższą, a jeżdziłem Primerą. Duże koła 15" rozstaw osi 2600 mm, wielowahaczowe zawieszenie z tyłu jest bardzo komfortowe.
Dodane 18 lat temu
~Potrofol
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
Jak na tą klasę auta, to zdecydowanie jego największa zaleta! Dobre trzymanie drogi, dobre tłumienie drgań, auto niemal "płynie" po drodze (biorąc pod uwagę klasę auta).
Dodane 11 lat temu
~Mkb
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
Wg mnie nie jest to twardy samochód jak niektórzy piszą. Zawieszenie nie hałasuje na żadnych 'przeszkodach' nie wpada w wibracje ani nie buja. Udany kompromis.
Dodane 11 lat temu
~Tomek
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Kierownica chodzi, jak dla mnie, z nadmiernym oporem (wszystkie pojazdy tej marki tak mają), ale dzięki temu lepiej wyczuwa się drogę. Ocena 4.5
Dodane 14 lat temu
~kacper57
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Dla mnie bomba. Twardo, ale dobrze wybiera, szlag mnie tylko trafia, bo brat ma jeszcze i TCS i ESP (DSC) w standarcie. Tu mu tez nie podskoczę.
Dodane 19 lat temu
~Seba
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
specyficzny - nie każdemu będzie pasował. Sztywny. Auto dobrze trzyma się w zakrętach , ale bardzo czuć nierówności na drodze.
Dodane 4 lata temu
~MariuszW
Kombi 2.0 i 16V Sport 135KM 99kW
Ze względu na LPG tylne sprężyny trochę siadły i jestem zmuszony je wymienić. Za części zapłaciłem ok 70 euro. więc nie ma tragedii.
Dodane 8 lat temu
~misiek
Kombi 2.0 i 16V Sport 135KM 99kW
Zawieszenie tył wielowachaczowe czasaami trzeba coś tam zrobić i częste wymiany końcówek.Twarde zawieszenie w wersii sport.
Dodane 9 lat temu