Lista ocen Nissan Note I (269)

4,4
~Sajmon85
Mikrovan Facelifting 1.4 88KM 65kW
NOTE to kompromis. + zgrabne, dynamiczne, nawet pakowne, oszczędne (LPG), mało awaryjne auto o ciekawy design'ie. - plastikowe wnętrze, małe fotele. Idealne do miasta, pracy, dzieciowóz, na zakupy, niedalekie wypady, dla rodzinki 2+1
Dodane 5 lat temu
4,6
~Mz
Mikrovan 1.5 dCi 68KM 50kW
Polecam tego minivana, za niewielkie pieniądze dosyć spore i fajne auto.
Dodane 10 lat temu
~paweł wójcik
Mikrovan 1.4 i 16V 88KM 65kW
takim autem nie jeździ się szybko. zresztą ja głównie po mieście śmigam. dla mnie ok. ekonomiczny, bezawaryjny choć powolny. (Silnik)
Dodane 13 lat temu
4,2
~chris@polewiak.pl
Mikrovan 1.6 i 16V 110KM 81kW
Bardzo fajne "wozidełko", mam drugie auto Focusa TDCi z 2003 roku i porównując Note jest lepiej wyposażony, bardziej gadżeciarski, ale prowadzenie ma znacznie słabsze niż Focus. Choć gabarytami Note jest większy i bardziej komfortowy...
Dodane 17 lat temu
3,4
~pliklok@pro.onet.pl
Mikrovan 1.4 i 16V 88KM 65kW
Mam wrażenie że samochody były montowane u pana Zdenka gdzieś w stodole w Rumunii.
Dodane 18 lat temu
3,6
~tade
Mikrovan 1.6 i 16V 110KM 81kW
Pojemny mały suw do jeżdżenia na co dzień.
Dodane 16 lat temu
~chandel
Mikrovan 1.6 i 16V 110KM 81kW
To czego spodziewałem się po tym modelu sprawdziło się w zasadzie pod każdym względem. A użytkownikom którzy uważają, że przestrzeń dla kierowcy i pasażerów jest dla nich niewystarczająca, sugeruję żeby przy następnych zakupach dokładniej obejrzeli wybierany pojazd. To akurat można sprawdzić w salonie.
Dodane 18 lat temu
4,7
~Krzysztof
Mikrovan 1.4 i 16V 88KM 65kW
Rodzinny, w pełni tego słowa znaczeniu,samochód;ciekawy wygląd-zwłaszcza w kolorze czerwonym z ciemnymi szybami. Świetna aranżacja wnętrza. Super dodatek to system flexi-board. Minus za bagażnik dachowy-drogi, a zamiennika nie ma.
Dodane 19 lat temu
~Andrzej
Mikrovan 1.6 i 16V 110KM 81kW
Autko posiada wszystko co niezbędne do podróży, dobre przespieszenia, elastyczność wystarczająca, spalanie poniżej norm fabrycznych! funkcjonalność składanej i przesuwanej tylnej kanapy doceni każdy i aż dziw, że nie stosuje się tego typu rozwiązania w wiekszości pojazdów. Wyglad zewnętrzny, moim zdaniem ładny ale ta ocena jest względna. Dlaczego kupiłem - decydowała funkcjonalność i bardzo dobra ocena silnika przy rozsądnej cenie. Polecam...
Dodane 19 lat temu
Dziennik kosztów dla Nissan Note I
7,9
4,5
~Lrt
Mikrovan 1.6 i 16V 110KM 81kW
W mojej ocenie jest to małe duże autko! Gabaryty zewnętrzne nie zdradzają jaka przestrzeń kryje się wewnątrz. Pozycja za kierownicą typowa dla vanów - bardziej siedząca, nie męczy w trasie. Miejsca dla pasażerów bardzo dużo (zakładając że jest to auto maksymalnie 4 osobowe), bagażnik wystarczający. Samochód idealn dla rodziny 2 + 1.
Dodane 9 lat temu