Lista ocen Nissan Pathfinder III Terenowy 2.5 DTi 4WD 174KM 128kW 2004-2010 (40)

3,9
~Burgerman
Terenowy 2.5 DTi 4WD 174KM 128kW
Auto rzuca się w oczy i o to chodzi. Niczym specjalnie się nie wyróżnia, oprócz niezłej dynamiki silnika. Napędy OK. Jak dla mnie trochę za wąski, krótki i mało komfortowy. Przydałaby się odrobina luksusu.
Dodane 16 lat temu
4,9
~Max
Terenowy 2.5 DTi 4WD 174KM 128kW
Naprawdę niezły silnik. Moc w stosunku do zużycia paliwa + kultura pracy = rewelacja! (Silnik)
4,1
~Bartiszon
Terenowy 2.5 DTi 4WD 174KM 128kW
Silnik jest OK ,ale do samochodu o tej masie przydał by się mocniejszy diesel np.V-6.Poprawiła by się dynamika i kultura pracy.Zastanawiam się nad możliwością zamontowania 3.0 D od BMW X5 (Silnik)
Dodane 17 lat temu
4,7
~Olgierd
Terenowy 2.5 DTi 4WD 174KM 128kW
Silnik to mocna strona tego auta. Jestem drugim właścicielem, przejechałem 80 tyś km i zero problemów. Jest dość żwawy i wystarczający do tego typu samochodu. (Silnik)
Dodane 13 lat temu
3,6
~Dawid
Terenowy 2.5 DTi 4WD 174KM 128kW
Polecam dla osób które szukają woła roboczego :p Śmiało można ciągnąć przyczepę kempingową, lub koparkę na lawecie. Jak na 2 tony to swoje spali. W trasie 11.5 przy 120-140km/h wiece się nie da bo głośno. Nie polecam jeśli ktoś szuka auta na trasy. Średnio wyciszony ale nadrabia nagłośnieniem :) Bose :) W środku mało miejsca, z tyłu co najwyżej dzieci wozić. Samochód na full wypasie więc niczego nie brakuje.
Dodane 7 lat temu
4,4
~pan_roman
Terenowy 2.5 DTi 4WD 174KM 128kW
Jak narazie sprawuje sie bez zarzutu. Rowno pracuje, i nie przygasa nawet przy duzym mrozie (Silnik)
4,5
~mirko32
Terenowy 2.5 DTi 4WD 174KM 128kW
Ogólnie dobry samochód. Nadaje się dla rodziny. Wysokie możliwości terenowe, ciekawy design i niezawodność.
Dodane 17 lat temu
4,4
~Szymi
Terenowy 2.5 DTi 4WD 174KM 128kW
Brakuje trochę 6-cio stopniowego automatu 5 prtzełożeń niby ok ale przy szybszej jeździe przydała by sie 6 w automacie (Skrzynia biegów)
2,7
~Zawiedziony
Terenowy 2.5 DTi 4WD 174KM 128kW
Niestety dość głośny. Pomimo 174 koni ciężko się zbiera , ale tu niestety masa robi swoje. (Silnik)
Dodane 14 lat temu
Dziennik kosztów dla Nissan Pathfinder III Terenowy 2.5 DTi 4WD 174KM 128kW
11,1
4,2
~nixdorf
Terenowy 2.5 DTi 4WD 174KM 128kW
Silnik bardzo elastyczny z dużym momentem obrotowym od samego dołu. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła ta jednostka napędowa. (Silnik)
Dodane 15 lat temu
Nissan Pathfinder III Terenowy