Lista ocen Nissan Primera II Sedan (146) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 168 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Radek - Wawa
Sedan 1.8 16V 114KM 84kW
no coz cos tam polecialo. Oglonie jezeli masz 2400 w odwodzie na niespodziewane wydatki bierz to auto moze nawet tego nie wydasz. Ja wydalem ale nie ma aut niezawodnych i mysle ze to jest w miare trwale.
~ja
Sedan 1.6 16V 100KM 74kW
golonki!!! wahacze!! termometr pokazuje ch chce, kiepskiej jakości plastyki - kruche, uchwyt wewn. do podnoszenia tulnej klapy od razu się urywa, kierownica szybko się przetarła do pianki
Dodane 19 lat temu
~milosh7
Sedan 2.0 16V 130KM 96kW
woz jest z salonu w polsce, pierwszy wlasciciel (dziadek 0k 75lat) byl tzw niedzielnym kierowca i zniszczyl sprzeglo po 60 tys km. ja przez 1.5 roku zrobilem 76 tys i nic . absolutnie nic
Dodane 19 lat temu
~woos
Sedan 1.6 16V 100KM 74kW
spadła lampka oświetlenia kabiny zerwa się zaczep, na gwarancji wymieniono w MOTORONDO, piloty alarmu się ZEPSUŁY też wymienili za darmochę, centralka alarmu padał też wymienili dobry serwis
Dodane 22 lat temu
~Marek
Sedan 2.0 TD 90KM 66kW
Jak każdy starszy japończyk - "lubi" korozję. Ja swój sprowadziłem z Niemiec, przeszedł konkretny przegląd u lakiernika, a przy okazji został zakonserwowany
Dodane 10 lat temu
~Robert
Sedan 2.0 16V 140KM 103kW
w ciagu 3 lat... akumulator, prawy wachacz górny.. no i elektrozawór(silnik krokowy)-ale to przez wlasną głupotę... NIC POZATYM!!!! chyba lepiej być nie mogło!!
Dodane 13 lat temu
~Mandy
Sedan 1.6 16V 90KM 66kW
Niezawodne auto, niezniszczalne. Mimo wieku (13 lat) można powiedzieć, że nigdy z nim się nie działo.. Oczywiście oprócz drobnych zarysowań ze strony zazdrośników. :)))
~Seba82
Sedan 1.6 16V 100KM 74kW
Brak czujników parkowania, gdzie przy sedanie w mieście na pewno by się przydały - lotka z tyłu (oryginalna) zawsze troszkę pomaga parkować. Czasami zatykają się dysze spryskiwaczy.
~borys
Sedan 2.0 16V 130KM 96kW
fajny schowek i podlokietnik w jednym lepiej by bylo gdyby cyngiel do otwierania klapki od wlewu paliwa sie ciagnelo niz naciskalo czeste problemy z zamknieciem tylnej klapy
Dodane 18 lat temu

Usterki Nissan Primera II

Liczba wpisów: 52

Nissan Primera II – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~top sport
Sedan 2.0 16V 150KM 110kW
stukające łączniki stabilizatora !!!trzeszczące plastiki (wnętrze wykonane z gorszej jakości plastików niż w P10), przepalające się żarówki podświetlenia wskaźników
Dodane 20 lat temu
Nissan Primera II Sedan