Lista ocen Nissan Qashqai I Crossover 2.0 140KM 103kW 2007-2011 (38) - Całokształt

Na liście zabraknie 24 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Wobo
Crossover 2.0 140KM 103kW
Auto na 5. Wszystkomi w nim pasuje ,jeździ się wygodnie, stabilnie trzyma się drogi A kilometry szybko uciekają. Silnik pracuje cicho nawet przy dużych prędkościach. To moje 4 auto i najbardziej niezawodne gdyż zrobiłem Nim 40 tyś bez najmniejszej awarii. Polecam każdemu kto myśli o tym aucie. A wersja 4x4 poprawia komfort psychiczny i mozna nim wjechac tam gdzie inni uzytkownicy osobowek nie maja odwagi. spalanie lpg 10l to kolejny plus
Dodane 4 lata temu
~Damian
Crossover 2.0 140KM 103kW
Autko się po prostu nie psuje. Nigdy mnie nie zawiodło. Jestem drugim właścicielem J10 ze skrzynią CVT. Przez 4 lata wymieniłem tylko akumulator na nowy, 2x żarówkę z przodu oraz amortyzatory (przód). Jednak są to części które w każdym aucie się zużywają. Poza tym nic więcej. Polecam to autko z czystym sumieniem. Kupując swojego QQ wahałem się pomiędzy Mazdą 3 Hatchback z 2008 r czy Qashqai J10 z 2008r. Wybrałem Qashqaia i nie żałuje.
Dodane 8 lat temu
~Ricot
Crossover 2.0 140KM 103kW
Samochód jest naprawdę fajny tylko gdyby nie te usterki... dobrze, że w serwisie pracują mili ludzie i bardzo miłe Panie:) Remont silnika na gwarancji efektywności naprawy jeszcze nie można ocenić. Skrzypie jest nienaprawialne warto, więc kupić wersję z mp3 i słuchać ciut głośniej muzyki. Zwrotność i łatwość prowadzenia najwyższa w klasie ba nawet lepsza niż autach o dwie klasy wyższych.
Dodane 15 lat temu
~yukisan
Crossover 2.0 140KM 103kW
Przesiadłem się z Octavii. Pierwsze wrażenie - brak zmęczenia po długiej jeździe! Pozycja fotela jest wygodniejsza na dłuższą metę niż w niższych samochodach. Generalnie - bardzo się polubiliśmy z "Kaśką". Wnętrze jest wygodne, funkcjonalne. Można się przyczepić do kilku drobiazgów, ale to już byłaby lekka przesada.
Dodane 4 lata temu
~wlesie@buziaczek.pl
Crossover 2.0 140KM 103kW
Poprzednio kilka lat jeżdziłem Terrano II. Te auto to rewelacja dla osób potrzebujących pojazdu do jazdy na szosie jak i w terenie- dojazdy ze wsi po nienajleprzych drogach. Duży prześwit gwarantuje brak strachu przy wysokich krawężnikach naszych ulic.Po trzech miesiącach uważam że dokonałem dobrego wyboru.
Dodane 18 lat temu
~Precz z Nissanem
Crossover 2.0 140KM 103kW
Duże auto z wierzchu ale wewnątrz małe autko, bagażnika tu za wiele nie ma , plastiki słabe i czyszczące, silnik 2 litry benzyna z gazem moc ma ale prucz paliwa pobiera olej i to sporo. Ogulnie nie jestem zadowolony z zakupu auta. Napewno już bym nie kupił nawet nowszej generacji.
Dodane 7 miesięcy temu
~Stanley
Crossover 2.0 140KM 103kW
Jezdze Ice Proof Star 2000l Dobre auto za dobra cene>Jest to auto dla umiarkowanych temperamentem kierowcow choc co nie co potrafi Do tej pory jezdzilem org.Japsami i bylo ich 4 nie mialem zadnych problemow chyba ze na wlasne zyczenie.Moze i tu tak bedzie
Dodane 17 lat temu
~jarek@data.pl
Crossover 2.0 140KM 103kW
Wspaniałe auto! Na prawdę odechciało mi się Audi A6, tu mam wszystko co potrzebne - komfort (super wygodne i mięciutke fotele!), mocny silnik, ekstra wygląd auta. Dotychczas jeździłem Almera 1.5 przez 4 lata.
Dodane 18 lat temu
~Michał
Crossover 2.0 140KM 103kW
Ogólnie na plus, chociaż ma swoje wady. Samochód kupiony jako 10letni z małym przebiegiem (106 tysięcy km), sprowadzony z Niemiec, wszelkie uwagi opiszę w poszczególnych sekcjach.
Dodane 3 lata temu

Usterki Nissan Qashqai I