Lista ocen Opel Antara SUV 2.0 CDTI ECOTEC 150KM 110kW 2006-2010 (42)

3,8
~LinekPark
SUV 2.0 CDTI ECOTEC 150KM 110kW
Zależy czego wymagać. Bajerów nasz następny wybór na 4 auto w rodzinie, Touareg, ma więcej. Stan mojego własnego Tucsona dużo lepszy, ale auto mniejsze. Antara sprzedana przed chwilą za 18, więc piszę jej opinię, bo zawsze wystawiam je na koniec. Tucsona kupiłem też za 18, miesiąc temu. Choć mogłem ją sobie zostawić, to wolę stan i lepszy napęd oraz liczne osłony od wyposażenia i materiałów mięciutkich. Od Kugi lepiej zrobiona. Qashqai nawet z...
Dodane 4 lata temu
4,4
~20ton
SUV 2.0 CDTI ECOTEC 150KM 110kW
jak dlamnie samochód bardzo fajny jest kilka minusów ale które auto je niema, za 25tys zł mozemy miec ciekawy samochód dobrze wyposazony w wersji COSMO z brązowa skora. porównywałem rowniez forda Kuga ale jak dlamnie wnetrze wykonane z lepszych materiałow i przyjemniejsze dla oka, z zewnątrz rownież antara ciekawsza.
Dodane 6 lat temu
3,6
~Romi
SUV 2.0 CDTI ECOTEC 150KM 110kW
Ogólnie Ok, Jednak nie kupujcie diesla do miasta. Tak duże zużycie paliwa spowodowane jest również cyklicznym wypalaniem filtra cząstek stałych DPF (auto podnosi sobie temp. silnika pompując dodatkowe paliwo, każe jechać wtedy, kiedy Ty chcesz stanąć).
Dodane 13 lat temu
3,4
~Tomasz z W-wy
SUV 2.0 CDTI ECOTEC 150KM 110kW
Ladne i bezpieczne auto, lecz przy tej cenie i producencie za dużo wad.
Dodane 17 lat temu
4,8
~miro52
SUV 2.0 CDTI ECOTEC 150KM 110kW
..dla mnie super ...2 miesiące szukałem "wysokiego " auta...testowałem i RAVkę , Hondę CRV, a nawet Forda S Maxa. z nich tylko Honda była interesującą propozycją...no cóż ale zwyciężyło przywiązanie do marki. Autko jest po prostu cudowne, rewelacyjnie się prowadzi ,jest cichutkie, dynamiczne..świetnie wyposażone( skóra ,ksenony i itp)
Dodane 18 lat temu
4,8
~piotr
SUV 2.0 CDTI ECOTEC 150KM 110kW
moje obawy odnośnie silnika się niesprawdziły bałem się że nieporadzi sobie 150km z warzącym 1890kg autem a on ni dość że daje radę to ma świetne jak na tę masę osiągi porównuję je z autami którymi jeżdziłem w ostatnich 3 latach czyli mercedes c 220cdi 150km 2005r i bmw 1 e87 2.0d 143km,honda ufo 2007r 2,2cdti 150km i uważam ze opel z tym silnikiem nie ma nic wspulnego z starymi dislami a kultura pracy i elastycznością nic nie ustepuje... (Silnik)
Dodane 15 lat temu
2,9
~biabo@neostrada.pl
SUV 2.0 CDTI ECOTEC 150KM 110kW
zbyt mała moc do wagi auta, konieczne wejście na obroty przy ruszaniu na pochyłości, efekt - palone sprzęgło. mała moc na 2. biegu przy małych szybkościach. brak elastycznosci - auto gaśnie (Silnik)
Dodane 18 lat temu
4,6
~miki
SUV 2.0 CDTI ECOTEC 150KM 110kW
Fajne, ładne auto. Dobrze wyposażone i wygodne. Niezawodne.
4,6
~miki
SUV 2.0 CDTI ECOTEC 150KM 110kW
Fajne, ładne auto. Dobrze wyposażone i wygodne. Niezawodne.

Usterki Opel Antara

Liczba wpisów: 10

Opel Antara – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

3,2
~mac
SUV 2.0 CDTI ECOTEC 150KM 110kW
Duży SUV z małym bagażnikiem. Dobre wyposażenie. Ładne auto z napędem 4x4. Auto w spadku więc jeżdżę inaczej kupiłbym jakiegoś sedana. Jestem II właśicielem
Opel Antara SUV