Lista ocen Opel Astra F (1082) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 1358 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~JEJJEJ
Hatchback 1.7 TD 82KM 60kW
zdecydowannie za niski tragicznie niski szczególnie gdy jest komplet osob i bagażu, zawieszenie miękkie ale może być na gładkim ok na dziurach też
Dodane 18 lat temu
~jarzab
Hatchback 1.8 i 90KM 66kW
mięciutka dobra na polskie dziry wspaniała na dalekie trasy, nic się nie zmieniło, po 2 latach jednak słychać zawieche - polskie dziurawe drogi
Dodane 19 lat temu
~grzechulodz
Kombi 1.6 i 75KM 55kW
Bylem zaskoczony - jechalem z wiaduktu, puscilem kierownice a samochod jak po sznurku. No ale fakt mam wspomaganie :). Zero myszkowania.
Dodane 19 lat temu
~Arek
Kombi 1.6 i 75KM 55kW
Trochę przestarzałe zawieszenie mocna pochyla na zakrętach, ale jeżeli ktoś jeżdzi raczej spokojnie (tak jak ja) to jest OK. Dosyć komfortowe.
~Adam z Forda na OPLA
Kombi 1.6 i 71KM 52kW
Autko trzyma sie doskonale drogi a wkładając 15`` ogumienie ...cudnie :) UWAGA!!! Przy 15`` na suchej bdobra stabilnosc natomiast po deszczu bardzoooo ślisko!
~henio_bak@wp.pl
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
w zakretach pewny, troche za miekki ale nie jest podsterowny czego bardzo nie lubie, powyzej 140 km/h mozna sie choroby morskiej nabawic na polskich drogach
~KRISTOS
Hatchback 1.7 D 57KM 42kW
dosyć miękka, nawe za miękkajak na nasze drogi, za to przy dobrej nawierzchni duża przyjemność z prowadzenia, zawieszenie wytrzymałe, choć bez rewelacji.
~ErYk
Hatchback 1.4 Si 82KM 60kW
dobry ... nawet gdy rozpędziłem auto do 205 km/h jechał prawidłowo ...tylko gdy często jedzie się po dzurach można napotkac usterke zawieszenia np.wachacz :/
~antyOPLAK
Cabrio 1.6 i 71KM 52kW
W miarę układ kierowniczy,reszta do bani-zawieszenie chybotliwe,ani komfortowe,ani sportowe,szybko się zużywa;z hamulcami też wieczne problemy,szczególnie tył
Dziennik kosztów dla Opel Astra F
6,6
8,1
9,7
~dziadek
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
tutaj autko zasluguje na ocene 4+ ale nie 5- dobrze trzyma sie drogi smialo mozna sie pakowac w zakret na mokrej nawierzchni ponad 100 km/h
Dodane 21 lat temu