Lista ocen Opel Astra H Sedan (42)

3,2
~geo.info
Sedan 1.6 ECOTEC 115KM 85kW
Auto przeciętne, powtarzam ponownie: lepiej wygląda niż jeździ, a teraz jeszcze w oczach koroduje.
4,1
~Superjaca
Sedan 1.3 CDTI ECOTEC 90KM 66kW
Ja jestem zadowolony. Nie należy od silnika 1,3 przy tak dużym aucie oczekiwać super osiągów. Do jazdy nalezy się przyzwyczaić.
Dodane 13 lat temu
4,7
~kdx
Sedan 1.4 i 16V 75KM 55kW
1,6 105 KM wystarczający do spokojnej jazdy. Nie próbowałem prędkości maksymalnej. (Silnik)
Dodane 19 lat temu
4,9
~Marki
Sedan 1.7 CDTI ECOTEC 100KM 74kW
Wystawiam ocenę dobrą ze względu na nieco dziwny dźwięk w porównaniu do np peugeota wygrywa peugeot. Jednak da się do niego przyzwyczaić (najgorsze były przesiadki z jednego do drugiego). (Silnik)
4,3
~p.o.
Sedan 1.6 ECOTEC 115KM 85kW
przy obrotach 2800 słyszalny hałas - tzw buczenie. przyspiesza ok, spalanie w akceptowalnej normie śr 7,5-7,8 (Silnik)
3,2
~motomaniac
Sedan 1.6 i 16V 105KM 77kW
brak schowków, podłokietnik w opcji, sterowanie klimą i nawiewem nie jest intuicyjne (Ergonomia)
Dodane 15 lat temu
4,6
~użytkownik
Sedan 1.6 ECOTEC 115KM 85kW
Przy silniku 1,6 i 115 KM nie można spodziewać się rewelacji, ale jak się rozkóla to jedzie sprawnie (Silnik)
Dodane 15 lat temu
4,4
~bogdan
Sedan 1.6 ECOTEC 115KM 85kW
PODSTAWA SZYBKA ZMIANA BIEGÓW-60 i V siedzi -płynne dodawanie gazu , Przejechałem ostatnio 1000km w tym 20% poza miastem,komputer w moim samochodzie przekłamuje o 0,4 litra za duże wskazania.Zalałem pod sam korek-i wyszła mi średnia 8 L .Wcześniej 50/50 miałem średnią 7,2 Dzis zrobilem trasę 460km-4 osoby,bagażnik średnio dociążony-prędkość 100-120 - i znów pod korek i jestem niesamowidzie zadowolony 5,9L (Łatwość utrzymania (pod względem kosztów) )
4,1
~Kuba
Sedan 1.7 CDTI 110KM 81kW
silnik dość głośny, ale ten model tak ma, kwestia przyzwyczajenia (Silnik)
Dodane 10 lat temu
4,5
~diablo
Sedan 1.6 ECOTEC 115KM 85kW
samochód fajny dla ludzi z lekką-średnią nogą wtedy i spalanie w normie,na trasie przy prędkości 100-120 przy pracującej klimatyzacji z pełnym obciążeniem spalił mi 6,4l. {1350 km w tym 50km po zatłoczonej Warszawie]Klimatyzacja,hamulce, zawieszenie bardo dobre. Spalanie przy jezdzie mieszanej średnio latem kształtuje mi się na poziomie7,1-7,6l w mieście 40 tyś.Pewnie w zatłoczonych dużych miastach ten wynik będzie ciężko osiągnąć.
Opel Astra H Sedan