Oceny Opel Sintra 2.2 DTI 115KM 85kW 1998-1999

Najnowsze oceny Opel Sintra 2.2 DTI 115KM 85kW 1998-1999

3,9
~paniGozdzikowa
Minivan 2.2 DTI 115KM 85kW
Funkcjonalność funkcjonalność i jeszcze raz funkcjonalność ! Zdecydowałem się na taką ocenę mimo paru wad tego auta . To co oferuje ten samochód nie oferuje żaden inny model w tej cenie i żaden inny model z tego rocznika ! Och , żeby tylko można było kupić takie auto o trzy lata młodsze ...
Dodane 15 lat temu
4,2
~CHAMPION
Minivan 2.2 DTI 115KM 85kW
ELEGANCKI VAN , RODZINNY, ODSUWANE DRZWI PO OBU STRONACH SUPER WYGODA!! POLECAM JAK NAJBARDZIEJ . DAŁBYM Z CZYSTYM SUMIENIEM 5+ ALE MÓGŁBY BYC MOCNIEJSZY SILNIK, I LEPSZY DOSTĘP DO CZĘŚCI, POMIMO TEGO KOCHAM TEN WÓZ I POLECAM JAK NAJBARDZIEJ NIC LEPSZEGO ZA TE PIENIADZE NIE KUPISZ. POZDRAWAIM.
2,9
~bolo
Minivan 2.2 DTI 115KM 85kW
jesli chodzi o kabine i przestrzen to prawdziwe auto rodzinne -ale wersja 22.dti to PORAZKA -TRAGEDIA DLA WLASCICIeLA. brak mocy ,czeste awarie ,ceny czesci zawiesznia .co mi po diesla jak zostawilem majątek w warsztatach .
Dodane 17 lat temu
4,4
~Adam adumek@poczta.fm
Minivan 2.2 DTI 115KM 85kW
super autko nawet to z silnikiem diesla 2,2... faktycznie jest bardzo ciężki ale jest przestronny, funkcjonalne, wygodne wnętrze... miałem tylko problem ze sprzęgłem (duzy przebieg) i było dość drogie ale ogulnie autko jest spoko... udało m sie go roskulać do 205 km/godz
Dodane 21 lat temu
~dadada
Minivan 2.2 DTI 115KM 85kW
Przestrzeń jest jedyna zaletą samochodu. Lepiej kupić Żuka a wyjdzie 10 razy taniej.
Dodane 15 lat temu
4,3
~czekaju@wp.pl
Minivan 2.2 DTI 115KM 85kW
Jestem bardzo zaddowolony i gdyby produkowano to auto dalej na pewno kupiłbym go jeszcze raz jako młodszy. Niby jest Zafira ale to już mniejsze auto.
~fradiavolo
Minivan 2.2 DTI 115KM 85kW
Ogólnie polecam. Miałem wiele opli i nie byłem zadowolony ale z tego tak.
4,2
~KAMIL
Minivan 2.2 DTI 115KM 85kW
JET TO OPEL, TAK WIEC NIE MOZNA ZBYT WIELE OCZEKIWAĆ. OGÓLNIE ZA TE PIENIADZE JEST BARDZI DOBRZE POLECAM JAK NAJBARDZIEJ.
4,5
~t0mall@o2.pl
Minivan 2.2 DTI 115KM 85kW
Jak dla mnie samochód jest rewelacyjny. Jest przestronny i bardzo fajnie się nim jeżdzi. Ma swoje wady i zalety.Ale i samochód jest unikatowy.
Dodane 17 lat temu
3,8
~florekrs
Minivan 2.2 DTI 115KM 85kW
Bardzo fajnie wchodzi w obroty zarówno na benzynie jak również na gazie. Gaz sekwencyjny. Bez katalizatora przyśpieszenie zadowalające. (Silnik)
Dodane 14 lat temu