Lista ocen Peugeot 2008 I (20) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 35 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Łukasz
SUV Facelifting 1.2 PureTech 130KM 96kW
W porządku. Na plus sterowanie klimatyzacja fizycznymi przyciskami. Na minus - trochę zbyt mała jej wydajność w duże upały (długo schładza wnętrze) i konieczność osobnego ustawiania temperatury dla kierowcy i pasażera (nie można guzikiem po stronie kierowcy regulować temperatury dla obu stref naraz).
Dodane 4 lata temu
~greg
SUV 1.6 VTi 120KM 88kW
wszystko działa super, mam dwustrefową automatyczną klimę, szybko i skutecznie działa. Odparowanie szyb natychmiastowe. Szkoda, że nie ma specjalnych nadmuchów na drugi rząd siedzeń. ale rekompensuje to automatyczny nawiew, który sprawnie rozprowadza temperaturę po całym aucie
~Luki
SUV 1.6 BlueHDi 120KM 88kW
Wentylacja ok klima ok do czasu aż przestała działać, po 3,5 roku i 50 tyś km.... brak regeneracji kompresorów (za nowy model) byłem zmuszony kupić oryginał 3 tyś zł plus chłodnica skraplacz itp zaraz po gwarancji;)
Dodane 5 lat temu
~Irek B
SUV 1.2 VTi 82KM 60kW
Szybko się nagrzewa wnętrze (zaleta budowy silnika, w którym zestaw zaworów powoduje szybkie rozgrzewanie się głowicy), a w moim przypadku klimatyzacja automatyczna, oprócz komfortu użytkowania daje dużo uroku w designie wnętrza.
~Irek B
SUV 1.2 VTi 82KM 60kW
~greg
SUV 1.6 VTi 120KM 88kW
Działa wszystko bardzo dobrze. Początkowo złościło mnie to, że na tylną kanapę nie ma kratek z nawiewem, ale automatyczna klima rozprowadza wszystko bardzo sprawnie po całej kabinie
~T.Kowalik
SUV 1.6 VTi 120KM 88kW
Klimatronic bardzo wydajny , szkoda tylko , że nie ma nawiewu na tylną kanapę. szyby odparowuje błyskawicznie acz dość głośno. zagrzewa samochód szybko jak na benzynkę przystało.
~Bazyli
SUV Facelifting 1.2 PureTech 110KM 81kW
Nie mam się do czego przyczepić, zarówno grzeje jak i chłodzi bardzo wydajnie. W ciągu 10 minut jest w stanie schłodzić samochód z 50°C do 20°C.
Dodane ponad rok temu
~Adam
SUV 1.6 e-HDi 92KM 68kW
Bez zarzutu, autoklima jest skuteczna, w zimie silnik potrzebuje kilku minut do zagrania się.
Dodane 5 lat temu
~Gosia
SUV 1.2 PureTech 82KM 60kW
Klima dwustrefowa - wydajna zarówno w upalne jak i w mroźne dni. Jedna z lepszych jaką miałam.
Dodane 9 lat temu