Lista ocen Peugeot 206 Hatchback 2.0 HDi 90KM 66kW 1999-2006 (27) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 47 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~jakub_jerzy_jaglarz
Hatchback 2.0 HDi 90KM 66kW
Czas mija, a Peugeot 206 nadal w grze. O czymś to świadczy. Należy jednak pamiętać, że 10, 12 czy 15 letnie auto to nie to samo co 18, 20 czy 22 letnie. Każde z nich, pomimo najlepszych chęci ze strony sprzedających może się posypać. Trzeba mieć naprawdę fart, by trafić na egzemplarz, który od nowości przechodził tylko wymagane serwisowanie i nie wymagał dodatkowych funduszy na dalszą eksploatację.
Dodane 4 lata temu
~Bogu48
Hatchback 2.0 HDi 90KM 66kW
Przy obecnych cenach tego modelu, można bardzo tanio wyrwać dobrą sztukę. Średnia cena rynkowa tej wersji, to +/-4500zł, co jest śmieszną kwotą za samochód w ocynku, z bardzo prostym i elastycznym dieslem. Za swoją sztukę przeplaciłem o około 1500zł, ale wynikało to z faktu wysokiej wersji wyposażeniowej i w miarę znanej historii pojazdu.
Dodane 6 lat temu
~Tomek
Hatchback 2.0 HDi 90KM 66kW
auto kupione w salonie w wersji XT+klima automatyczna - w zasadzie pęlna wersja z welurem, pęłną elektryką, odblaskową szybą, alufelgami, halogenami itp, w sumie przeszło 60 tys. w 2001r. Za ta cenę można by oczekiwać nieco lepszych plastyków niż wersja 1,1 za 30-35tys. i znacznie większej niezawodności
Dodane 19 lat temu
~Calleb
Hatchback 2.0 HDi 90KM 66kW
Ciagle problemy, wymiany, a po okresie gwarancyjnym naprawy, bezcenne! Za reszte grubo zaplacilem w salonie:/ NIGDY wiecej nowego salonowego auta w Polsce! NIGDY! Lepiej z niemiec 1-2 letnie, produkowane na niemiecki rynek niz nowe z salonu na polski rynek!
Dodane 17 lat temu
~LazyJK
Hatchback 2.0 HDi 90KM 66kW
Kupiłem auto za 7800, oczywiście było parę rzeczy do zrobienia. PZU wyceniło ta wersję (XT) na 9500. Tak czy owak, za mniej niż 10tys. dostajemy fajne auto, którego nie trzeba się wstydzić, nadal wygląda dobrze i jest bardzo sprawne na drodze.
Dodane 13 lat temu
~LinekPark
Hatchback 2.0 HDi 90KM 66kW
Auto ma materiały godne swej ceny, a wyposażenie bajka. Kupiłem za 7 tysi Rolanda Garrosa z wielgachnym wyposażeniem: full elektryka, szklany dach, skóra, wszystko w kolorze. Poszedł po 2 latach za 2/3 ceny przeze mnie płaconej.
Dodane 8 lat temu
~chyl_marcin@wp.pl
Hatchback 2.0 HDi 90KM 66kW
Myślę, że warto zaryzykować. Chociaż słyszałem już opinie, że te następne tak wytrzymałe nie są. Mój produkowany był jeszcze we Francji, te dzisiaj produkują Węgrzy. Wybór należy do Ciebie.
Dodane 20 lat temu
~sour
Hatchback 2.0 HDi 90KM 66kW
Za pieniądze z serwisowania poważnych usterek i drobiazgów, można by dostać drugi taki samochód, ciężko więc mówić o dobrym stosunku jakości do ceny.
Dodane 17 lat temu
~matyjek@wroclaw.dialog.net.pl
Hatchback 2.0 HDi 90KM 66kW
Jakość wykonania nie jest z najwyższej pólki ale też i cena modelu jest umiarkowana w stosunku do moich oczekiwań. Wszystko zależy od punktu widzenia...
Dodane 21 lat temu
Dziennik kosztów dla Peugeot 206 Hatchback 2.0 HDi 90KM 66kW
6,5
~Kubiasty
Hatchback 2.0 HDi 90KM 66kW
Drogi przy zakupie i szybko traci na wartosc Moj samochod ma troche przebiegu i powoli zaczyna trzeszczec w srodku ale tylko zima ;)
Dodane 18 lat temu
Peugeot 206 Hatchback