Lista ocen Peugeot 807 (102)

3,9
~woj
Minivan 2.2 HDi 128KM 94kW
Żona siedzi z tyłu po środku, dwójka młodszych dzieci po jej bokach a najstarszy syn z przodu - wreszcie nikt się nie bije z tyłu, wszyscy są zadowoleni i można spokojnie jechać w daleką trasę :D
Dodane 19 lat temu
~longlong
Minivan 2.0 HDi 107KM 79kW
Auto wspaniałe, lecz z mankamentami, jest duże wygodne, silnik dynamiczny i radzi sobie bez problemu, irytujące jest wykonanie plastików które pękają, boczki drzwi mam na śrubie, klamka została w dłoni tak samo jak dźwignia regulacji fotela,
Dodane 7 lat temu
4,6
~ArBiTeR
Minivan 2.0 HDi 107KM 79kW
Świetne auto na dalekie wyjazdy, jak i po miescie, auto wygodne pakowne wszechstronne, Powiem że jest SUPER
Dodane 19 lat temu
4,9
~ikizd
Minivan 2.2 HDi 128KM 94kW
Cichy, dynamiczny jak na takiej wielkosci i na taka mase auto (Silnik)
Dodane 18 lat temu
4,2
~Fryta
Minivan 2.0 16V 136KM 100kW
Kultura pracy bardzo ładna, cichy, wyruwnoważony, bez wibracji. Trochę za słaby jak na tą masę auta, dodatkowo automat pogarsza i tak nienajlepsze osiągi. (Silnik)
Dodane 15 lat temu
4,9
~Sokół
Minivan 2.0 16V 143KM 105kW
Z czystym sumieniem mogę polecić samochód dla większej rodziny. Miałem już kilka aut, ale ten peugeot, bardzo pozytywnie mnie zaskoczył na plus. Ekspozycja, zarówno części jak również trwałość wraz z jakością na duży plus. Auto zakupiłem osobiście z Niemiec od drugiego wlasciela który miał samochód przez ostatnie 7 lat w rodzinie. Auto nie jest demonem prędkości, ale komfort podróży, pakowność w podróżach z rodziną na urlopy (porównując do...
Dodane 3 lata temu
4,5
~Leszek B.
Minivan 2.0 HDi 107KM 79kW
107koni troch mało,zwłaszcza gdy wozi się komplet ludzi.Góry daja znać o sobie. (Silnik)
Dodane 8 lat temu
4,8
~Sebo
Minivan 2.0 HDi 107KM 79kW
Silnik 2.0 HDI jest wystarczający zarówno w trasie jak i na mieście. Może nie jest to F1 ale dla przeciętny kierowca na pewno się nie zawiedzie. (Silnik)
Dodane 13 lat temu
3,2
~pljs
Minivan 2.2 16V 158KM 116kW
B. przestronny i wygodny samochód rodzinny, jakość techniaczna - tragedia
Dodane 21 lat temu

Usterki Peugeot 807

Liczba wpisów: 14

Peugeot 807 – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

2,6
~piotr.r@o2.pl
Minivan 2.2 16V 158KM 116kW
jak na auto za cene powyżej 120000złotych jestem bardzo rozczarowany. Już myśle o zmianie na inny. Serwis beznadziejny. Po aucie za taka kasę mogłem się więcej spodziewać. W skrócie- paliwożerny, głośny, silnik bez "kopa".
Dodane 22 lat temu