Lista ocen Renault Vel Satis 2.2 dCi 150KM 110kW 2002-2006 (12) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 20 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~VELlepiejNIE
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
W tej chwili te samochody są bardzo tanie. Nie znam chyba samochodu po 6 latach od nowości kosztuje 10% swojej nominalnej wartości (160 000 zł jako nowy a teraz 16 000zł). Niestety utrata wartości wynika z dużej awaryjności tego auta.
~misioCG
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
stosunek jakości + ekonomi (szczególnie wydatków paliwowych) do ceny zakupu jest na najwyższym poziomie. Dostajesz bardzo wysoką półkę za rozsądne pieniądze. Jak już ktoś napisał wcześniej to nie jest smutna niemiecka trumna.
~Szymon
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
Powiem tak - 183 tys. zł (tyle kosztuje w salonie auto w mojej wersji) pewnie nie zapłaciłbym (bo nie mam:)). Ale biorąc pod uwagę pieniądze, które ja za niego dałem, to fenomenalnie.
Dodane 19 lat temu
~Matrach
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
Jak Vel Satis to tylko używany, ceny są wręcz bardzo dobre jask za auto takiej jakości - za nowe Renault w życiu nie dam 200 000 pln
~adamzenonmwp.pl
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
w tej materii rewelacja - przy tym samym roczniku i linii wyposażenia Audi czy BMW kosztują co najmniej 2 razy drożej
Dodane 16 lat temu
~vel satis
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
to zależy czy brać pod uwagę nowego czy używanego: nowy - to cena nie adekwatna do jakości, używany to jakość góruje nad ceną
~aparatus@o2.pl
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
Za te pieniądze, za które można teraz kupić Vel Satisa nie kupimy nic innego tej klasy i z tym wyposażeniem.
~Cezary
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
Za te pieniądze, nic w tej klasie z takim wyposażeniem nie można kupić
~Michal83
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
Za małe pieniądze auto tej klasy coś pięknego POLECAM
Dodane 17 lat temu
~mk
Hatchback 2.2 dCi 150KM 110kW
nowy jest drogi ale uzywane sa w przystepnej cenie