Lista ocen Seat Leon I Hatchback 1.8 20V 125KM 92kW 1999-2005 (20)

4,1
~Gabriel
Hatchback 1.8 20V 125KM 92kW
Porządne auto ze sportowym charakterem. Przesiadłem się do niego z Astry G, często korzystałem również z Hyundaia i30. Leon to auto zupełnie inne niż one. Jazda nim wymaga przyzwyczajenia, ale prowadzenie go nie męczy i bardzo lekko pokonuje się zakręty. Podróż jest po prostu przyjemna. Jeśli mowa o wyglądzie to Leon starzeje się dobrze. Widać jego lekko sportową sylwetkę. Przy tym silniku nie można mówić o wciskaniu w fotel, ale pozwala już...
Dodane 2 lata temu
4,4
~Damian
Hatchback 1.8 20V 125KM 92kW
Jestem bardzo zadowolony z autka, zrobiłem nim póki co 10tys. Jest bardzo dynamiczny i ma świetne hamulce. Części są bardzo łatwo dostępne i w średnich cenach, na pewno droższe niż do Opla, którego miałem wcześniej. Rozrząd kompletny (+ pompa wody i amortyzator paska rozrządu) kosztuje 1000 zł (rouville), za sprzęgło dałem 600 zł, Zawieszenie jest tanie i proste w obsłudze.
Dodane 12 lat temu
4,5
~Michał
Hatchback 1.8 20V 125KM 92kW
Jak dla mnie samochód jest wykonany świetnie. Jeździ dynamicznie przy tym dość ekonomicznie. Wygląda rewelacyjnie z zewnątrz jak i w środku - na pewno nie jak 11 letnie auto. Może to tylko kwestia mojego modelu bo mam wersje ze wszystkim co może być w tym modelu poza pamięcią ustawień foteli.
Dodane 12 lat temu
4,9
~Mariozo
Hatchback 1.8 20V 125KM 92kW
Super auto za te kasę . Moje obecne bije na łeb . Choć podejrzewam że jak bym miał możliwość zakupu jeszcze raz to wziął bym wersję cupra A obecna by została dalej w domu dla żony :)
Dodane 8 lat temu
4,5
~suwart@o2.pl
Hatchback 1.8 20V 125KM 92kW
Samochód wart uwagi, dzięki silnikowi 1.8 20V można niezłe pośmigać, nie jest to oczywiście demon szybkości ale 200km/h poleci. Usterki typowe, ale niezbyt drogie. POLECAM! Zapraszam do przeczytania pełnej opinii
Dodane 16 lat temu
3,1
~prot1001@gazeta.pl
Hatchback 1.8 20V 125KM 92kW
Stracil w moich oczach gdy na przeglodzie po 3 latach serwis poinformowal mnie ze fabryka zamontowala niewlasciwa chlodnice i trzeba wymienic :-)))) Zalozyli mi chlodnice od Skody. Importer wyparl sie odpowiedzialnosci. Lakier bardzo podatny na drobne uszkodzenia. Plastiki z czasem przestaja plynnie pasowac.
Dodane 20 lat temu
3,4
~face01@poczta.onet.pl
Hatchback 1.8 20V 125KM 92kW
brak sterowania radiem przy kierownicy... może za duzo wymagam ale kiedy mam sie skupic na jeździe to nie chce odrywać rak od kierownicy (Ergonomia)
Dodane 21 lat temu
4,2
~oldaczek@poczta.onet.pl
Hatchback 1.8 20V 125KM 92kW
Wspaniały samochód, polecam dla ludzi lubiących dynamiczną jazdę. Jest spory bagażnik i 5 miejsc, w sam raz na wczasy dla 2-3 osób. Niestety jestem teraz stałym bywalcem serwisu :(
Dodane 23 lat temu
4,3
~prot1001@gazeta.pl
Hatchback 1.8 20V 125KM 92kW
Czasami "cos" potrafi silnie suknac w wiekszym dolku ale generalnie bez wiekszych zastrzezen. (Układ jezdny)
Dodane 21 lat temu

Usterki Seat Leon I

Liczba wpisów: 56

Seat Leon I – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~kowal3005
Hatchback 1.8 20V 125KM 92kW
Silnik pracuje ładnie czy to na benzynie czy na gazie, silnik przyjął gaz bez zastrzeżeń. Wymiana kabelków i świec. (Silnik)
Dodane 14 lat temu
Seat Leon I Hatchback