Lista ocen Skoda Octavia III Kombi Facelifting (48)

3,4
~Mateusz
Kombi Facelifting 2.0 TDI 184KM 135kW
Po roku użytkowania, przeklinania i wizyt u mechanika - pozwolę sobie wystawić opinię na temat tego dokładnie auta oraz modelu. Przez rok użytkowania owego pojazdu i przejechaniu około 23tyś kilometrów i niezliczonej ilości wizyt u mechanika, to choćby dawali mi ten samochód za darmo, to bym go nie przyjął, a dlaczego? Powstała usterka w moim pojeździe, gdzie 6, jak nie 7 mechaników rozłożyło ręce i nie wiedzą, co temu auto dolega. Skoda...
Dodane 2 miesiące temu
4,7
~OlekLama
Kombi Facelifting 1.8 TSI 180KM 132kW
Po O1 szukałem pojemnego kombi ze stajni VAG. Padło na O3. Jestem drugim właścicielem auta, przez pół roku przejechałem ok 10000 km. Kupiłem auto od starszego Pana, który kupił auto w salonie PL, jest zadbane. Szkoda tylko że wszystkie przeglądy były robione według zalecen producenta (np olej co 30000 km). Ogólne wrażenia po przesiadce z O1 - kosmos. Nie miałem okazji przetestować każde auto podobnej klasy/rocznika ale na pewno jakość wnętrza...
Dodane 7 miesięcy temu
4,9
~fryzjer1981
Kombi Facelifting 1.5 TSI ACT 150KM 110kW
Stając się właścicielem Skody Octavii poznałem fenomen jej popularności
Dodane 2 lata temu
~Michał
Kombi Facelifting 1.6 TDI 115KM 85kW
Samochodem jeździłem od nowości do przebiegu 109 000 km, przez ponad 3 lata. W krótkich słowach, zalety: niezawodność, spalanie, pewność prowadzenia, pojemność bagażnika, ilość miejsca we wnętrzu. Wady: skrzynia 5 biegowa, przeciętna dynamika, głośność we wnętrzu przy szybszej jeździe. Po prostu solidny wół roboczy do robienia kilometrów
Dodane 2 lata temu
4,2
~Boogiesoul
Kombi Facelifting 1.5 TSI ACT 150KM 110kW
Samochód wybrałem w wersji style dodatkowo dobrałem zawieszenie adaptacyjne DCC, pakiet dynamik (który w cenie ok 800zł jest wręcz okazją) i kilka innych użytkowych drobiazgów. Dobrze dobrana kolorystyka i samochód prezentuje się naprawdę świetnie. Jedynie brzmienie silnika powoduję mieszane uczucia a brzmienie w trybie dwucylindrowym odruch wymiotny.
3,1
~Krzychu
Kombi Facelifting 1.6 TDI 115KM 85kW
Wół roboczy, ale przesadzone opinie o jakości. Dużo miejsca w kabinie zrujnowane przez tanie materiały wnętrza.
~SKODAdriver
Kombi Facelifting 1.6 TDI 115KM 85kW
Wersja Style, jasne wnętrze + parę dodatków i nie jest to już typowa flotówka. DSG dobrze współgra z tym silnikiem dając ciszę i wyciskając co najlepsze z tej najwolniejszej w gamie jednostki. Manual to tylko 5 biegów z 1.6 115KM, a DSG 7, co daje ciszę w trasiei szybkość zmian w potrzebie. Moc w mieście i na autostradzie jest wystarczająca, na drogach jednopasmowych trzeba planować wyprzedzanie. Jednak jest lepiej niż myślałem, że będzie.
4,9
~robert_g
Kombi Facelifting 2.0 TDI 184KM 135kW
Pierwsza recenzja po przejechaniu 7000 km. Póki co trudno się do czegoś przyczepić, ale mam świadomość, że przebieg jest zbyt mały i zbyt mało czasu minęło, żeby móc napisać coś bardziej konstruktywnego. Niemniej pierwsze wrażenia poniżej.
Dodane 8 lat temu
~Krzysztof
Kombi Facelifting 1.6 TDI 115KM 85kW
Wersja Style., światła Full LED. Fajnie, ale widać, że ktoś te Skody zaczął oszczędzać. Trochę zbyt wygórowana cena, za to co oferuje.
Dodane 8 lat temu
4,6
~Robert
Kombi Facelifting 2.0 TSI 190KM 140kW
Bardzo mocny średniak, praktycznie w każdej kategorii ciężko znaleźć słabe strony.
Dodane 5 lat temu
Skoda Octavia III Kombi Facelifting