Lista ocen Suzuki Vitara III (87) - Łatwość utrzymania (pod względem kosztów)

Na liście zabraknie 54 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Dżumek
SUV 1.4 BOOSTERJET 140KM 103kW
Po poprzednim to niebiańskość na mnie spadła. Nawet na wakacje stać mnie nim pojechać:) A tak na poważnie to ekonomiczne autko dla rodziny na weekendowe wypady za miasto i dowóz do szkoły/ pracy.
Dodane 8 lat temu
~Norbert
SUV 1.6 VVT 120KM 88kW
Auto dość sporo mi pali - średnią mam na poziomie ponad 8 l/100km (w trasie zejdzie do 7). Poza tym nie wiem jakie będą koszty przeglądu i części więc na razie nie wypowiadam się
Dodane 9 lat temu
~Mateusz
SUV Facelifting 1.0 BoosterJet 111KM 82kW
Pali mało, ale czeka mnie zabezpieczenie antykorozyjne, które fachowo zrobione będzie kosztować ponad 2 tys. I co mi po niskim zużyciu paliwa?
Dodane 4 lata temu
~NM
SUV Facelifting 1.4 BoosterJet 140KM 103kW
Pali o wiele za dużo. Jakby nim nie jeździć lubi wciągnąć 10l. Średnią z 20 tys. przebiegu mam na poziomie 7,6l, ale sporo było spokojnej jazdy pozamiejskiej.
~Cayman
SUV Facelifting 1.4 BoosterJet 48V SHVS 129KM 95kW
Miał być bardzo ekonomiczny, a jest normalny, spalanie 6,5-6,8 l/100 km w lecie (jazda mieszana), w zimie +1 litr.
Dodane ponad rok temu
~Rzeszowiak
SUV Facelifting 1.4 BoosterJet 140KM 103kW
Silnik prowokuje do ostrej jazdy, na szczęście zawieszenie skutecznie to uniemożliwia, bo pali wtedy ponad 11l. Średnio ok. 8.
~Adam W.
SUV Facelifting 1.0 BoosterJet 111KM 82kW
pali stosunkowo malo ale w miescie podchodzi pod 8l a chcialoby sie 7 lub mnie....ale nie ma co narzekaz bo to kawal samochodu
~Andrzej
SUV 1.6 VVT 120KM 88kW
Po 2 miesiącach może być mowa tylko o koszcie paliwa. Zużycie bardzo małe, jak się sie przekracza 100 km/godz.
Dodane 7 lat temu
~Bua
SUV 1.6 VVT 120KM 88kW
Miłe zaskoczenie jeśli chodzi o spalanie. Nie spodziewałem się takich wyników. 4.5litra na trasie Gliwice -> Kraków
Dodane 10 lat temu
~Paweł
SUV Facelifting 2024 1.4 BoosterJet mild Hybrid 129KM 95kW
Auto obecne na rynku od wielu lat, nie będzie problemów z zakupem części oryginalnych, czy nawet zamienników.
Dodane 11 miesięcy temu