Oceny Toyota Camry III Kombi – wybierz silnik

Pozytywne zaskoczenie

Najnowsze oceny Toyota Camry III Kombi

~opiotrek@hoga.pl
Kombi 2.2 136KM 100kW
Polecam. Sprzedałem właście to auto po trzy letniej eksploatacji i nigdy nie miałem z tym autem żadnych problemów. Gdyby nowa buda (po 1996r) była oferowana w wersji kombi - to bym to kupił. Tak pewnie kupię sedana lub SAAB´a 9000. W przyszłości napewno kupię nową Camry - ze względu na komfort, niezawodność i sylwetkę. Polecam używane po dokładnym sprawdzeniu stanu technicznego, potwierdzam opnię większości użytkowników, że zadbana i na...
Dodane 23 lat temu
~Bartek
Kombi 2.2 136KM 100kW
Jak za te pieniądze to rewelacja, kosztowała 3500 PLN 3 lata temu. Mnóstwo miejsca, dobre wyciszenie, elastyczny silnik. Można śmiało ruszać w dalszą podróż. Jedynym mankamentem jest rdza, jednak mieszkam nad morzem, co z pewnością ma duży wpływ na ten problem. Jeżeli ktoś szuka wozu do przemieszczania się z punktu A do B i nie przeszkadaza mu stylistyka samochodów japońskich z początku lat 90, to jest to samochód, które spełnia te oczekiwania.
Dodane 8 lat temu
~Camrak
Kombi 3.0 188KM 138kW
Doskonałe , wygodne, niezawodne, bezpieczne , o dużych możliwościach przewozowych auto. Wykonane z dobrej jakości materiałów (skóra , plusz). Do kombi najlepszy silnik to 3,0 v6, najlepiej z manualem. Dobrze znosi gaz (sekwencję). Bogate seryjne wyposażenie. Wiele akcesoriów, a nawet części pasuje z innych modeli toyoty , także młodszych. Daje się przebudowywać, pod konkretne upodobania.
Dodane 13 lat temu
4,4
~opiotrek@yahoo.com
Kombi 2.2 136KM 100kW
Teraz jestem po przebiegu 215000 km. Oceniam auto po takim przebiegu jako doskonałe i niezawodnie, aczkolwiek z małymi wadami - ale cóż doskonałość będzie gdy sobie kupię nowe: Camry, Volvo V70 lub SAAB´a 9-5. Polecam wszystkim, nawet starsze roczniki.
Dodane 23 lat temu
~Jacek
Kombi 3.0 188KM 138kW
Samochód warty zakupu. Mimo tego, iż jest to teraz dosyć stary model i tak zawsze będę pamiętał jakość silnika i przyjemność z jazdy w tym modelu Toyoty.
Dodane 14 lat temu
3,9
~rysio
Kombi 2.2 136KM 100kW
uważam że samochód jest dosyć dobry w eksploatacji i warty uwagi
Dodane 17 lat temu
~futrzak
Kombi 2.2 136KM 100kW
Przestronne i bezpieczne auto. Do tego nierzawodne i za rozsądne pieniądze, wersja 2,2 całkiem ekonomiczna i oferująca dużo w zamian za regularny serwis
Dodane 18 lat temu
~Camrak
Kombi 2.2 136KM 100kW
pierwsze auto, które darzę uczuciem. Jak najbardziej pozytywnym oczywiście. Uśmiecham sie życzliwie do sadzących sie do mnie kierowców Lagun i innych nowszych aut.
Dodane 18 lat temu
4,4
~jedrula
~marcinm
Kombi 2.2 136KM 100kW
przy 136koniach na 1500kg masy jest naprawdę dobrze, obawiałem sie że będzie gorzej (Silnik)
Dodane 20 lat temu
Toyota Camry III Kombi