Lista ocen Toyota Yaris Verso (30) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 40 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Tamronick
Verso 1.3 i 16V 86KM 63kW
W moim egzemplarzu centralny zamek preferuje otwieranie od strony kierowcy. Kiedy otwieram od strony pasażera, to ma taki kaprys, że czasem nie otworzy wszystkich drzwi ;) Ale tak było już kiedy kupiłem i nic nowego się nie dzieje, więc mogę dać najwyższą ocenę.
Dodane 9 lat temu
~Darek
Verso 1.3 i 16V 86KM 63kW
Doskonała. 178 tys na karku i nic się nie psuje. Olej i filtry, przegląd klimy, wiadome klocki i szczęki hamulcowe (z tyłu) i tyle na jeszcze świece 2 razy wymieniłem i nie dlatego że mi je zalecano tylko sam kazałem zmienić. Naprawde mega niezawodny samochód
Dodane 16 lat temu
~Fan Japończyków
Verso 1.3 i 16V 86KM 63kW
Niewielkie ślady korozji w okolicy podłogi bagażnika, poprzedni właściciel nie dbał. Całe nadwozie jest ocynkowane, jak na auto 14-letnie uważam, że wszystko gra.
Dodane 10 lat temu
~palermo z rybnika
Verso 1.5 i 16V 106KM 78kW
Brak. Po zakupie wymieniałem tylko klocki hamulcowe i tankuję. Moja była serwisowana do końca w ASO więc mam sprawę jasną (potwierdzone w ASO Toyota).
Dodane 10 lat temu
~witold
Verso 1.3 i 16V 86KM 63kW
Niedawno zaczęła się odzywać kontrolka check engine z błędem P0171, który według warsztatu toyoty należy po prostu olać. Niemniej denerwuje i trzeba kasować.
Dodane 13 lat temu
~zuraw52@wp.pl
Verso 1.3 i 16V 86KM 63kW
Po kilku miesiącach użytkowania wymieniłem tylko żarówkę oświetlającą wnętrze samochodu. Sprężynki od sprzęgła skrzypiały - troszkę smaru i gotowe.
Dodane 17 lat temu
~Yaris Verso
Verso 1.4 DI 75KM 55kW
Japończyk. Nic się nie psuje i dobrze jeździ tylko trzeba wymieniać olej,filtry i benzyne w baku bo jest naprawde oszczędny!!!!!!!
Dodane 16 lat temu
~swieczka13
Verso 1.5 i 16V 106KM 78kW
W ciągu półtora roku wymienione tylko czujniki w drzwiach oraz ogranicznik tylnej klapy.
Dodane 12 lat temu
~marcin35265
Verso 1.4 DI 75KM 55kW
35tyś km bez najmniejszej usterki a auto ma już 10 lat i 218000 km, tylko filtry i ojej wymieniam.
Dodane 12 lat temu

Toyota Yaris Verso – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~Ketrab
Verso 1.4 DI 75KM 55kW
Jak na chwilę obecną auto, pomimo zakupienia używanego egzemplarza, działa bez najmniejszych zarzutów.
Dodane 15 lat temu