Lista ocen Volkswagen Golf III (834) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 991 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~MXZIBI@WP
Hatchback 2.0 116KM 85kW
MAM ZAWIESZENIE OBNIZONE PRZEZ NIEMCA NA 15 CALOWYCH FELGACH. EXTRA SIE TRZYMA DROGI ALE BARDZO SŁYSZALNE -SZCZEGÓLNIE PRZY POPRZECZNYCH NIRÓWNOŚCIACH.
~kaziu_kaszana
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
zajefajnie trzyma się drogi , przy duzej szybkości nawet 140 km/h jazda samochodem wydaje sie być bardzo bezpieczna, nie wyzuca z drogi
~bargo
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
Trzyma się drogi wspaniale, jednak jest krótki i tworzy dyskomfort osób podrózujących na tylnych siedzeniach. Sztywna belka też nie powala na kolana.
~Smen85
Hatchback 1.8 75KM 55kW
no czerwone sprężyny robią swoje :) i do tego 195.50.15:) moze nie jest tak wygodnie ale napewno bezpieczniej i pewniej sie czuje na drodze:)
~walek_79@interia.pl
Hatchback 2.0 116KM 85kW
Dobrze się trzyma drogi ale na dziurach dochodzą niepokojące odgłosy (wymienione wszystkie łączniki, tuleje, gumy z przodu i lekka poprawa). ogólnie twardy.
~szmar@poczta.fm
Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW
hmmm moze jest to kwestia zuzytych sprezyn, wymienilem amortyzatory, a dalej na zakretach rewelacja to to nie jest... w porownianiu z fabia kiepsko
~gpbb
Hatchback 1.9 TDI 110KM 81kW
Jak dla mnie doskonały... Wiem, że wiele samochodów, choćby Audi A3 ma o wiele lepszy układ jezdny, niemniej jednak ten jest równieś świetny.
~grzesiu8@gazeta.pl
Hatchback 1.4 55KM 40kW
przy standardowych oponkach czternastkacho bez wspomagania dziala bardzo dobrze! no jednak troszke brakuje tego wspomagania no ale coz... taka wersja...
~kogut tel: 502619262
Hatchback 1.4 60KM 44kW
Prawde mówiąc po 130000 dużo wymieniłem, bo pękła m.in sprężyna. Ale coż nie łóźmy się Polskie drogi i nasze dziury nawet dla czołgów nie są łaskawe
~krosant@poczta.gazeta.pl
Kombi 1.6 100KM 74kW
Prowadzenie tego auta to przyjemnosc, swietnie pracujace wspomaganie, koniecznie felgi 15 ,ale uwaga po 80 tys km oba drazki stabilizujace do wymiany
Dodane 23 lat temu