Oceny Volkswagen Passat B3 Sedan 1.9 TD 75KM 55kW 1991-1993

Najnowsze oceny Volkswagen Passat B3 Sedan 1.9 TD 75KM 55kW 1991-1993

4,4
~EaserVW
Sedan 1.9 TD 75KM 55kW
to nie moje pierwsze auto, takze nie pierwszy passat. Co tu dużo mówić : sam fakt, ze przejściówka różni sie od niego tylko intercoolerem ( sic !:) ) i faceliftingiem świadczą o tym, ze to dobra, udana konstrukcja. Ekonomiczna, dość ładna , żwawa i niezawdona maszyna dla kogoś , kto lubi dobre wynalazki . nie jestem fanatykiem ale faktycznie : VW - wiem, co mam ;)
Dodane 20 lat temu
4,4
~ARM
Sedan 1.9 TD 75KM 55kW
Gdyby była ocena 4,5 - to byłaby ona odzwierciedleniem oceny tego samochodu. Usuwanie usterek w warsztatach u pseudo specjalistów od tego typu samochodu kończy ponowną wizytą z tym samym problemem.
Dodane 22 lat temu
~VW Passat Arriva
Sedan 1.9 TD 75KM 55kW
Choć jest to juz wiekowe auto to i tak ma wiele zwolenników jest wygodne duże i ekonomiczne
Dodane 15 lat temu
4,5
~dzik
Sedan 1.9 TD 75KM 55kW
mega wozek. prawdziwie meski - glosny, twardy i bezwgledny, ale ta ilosc miejsca i wygoda
Dodane 16 lat temu
~koniczynka47@tlen.pl
Sedan 1.9 TD 75KM 55kW
jako totalny laik samochodowy zadowala mnie mała awaryjnośc auta,komfort jazdy oraz łatwa dostępnośc i w miare tanie części zamienne.
4,5
~dobniak@o2.pl
Sedan 1.9 TD 75KM 55kW
duże,wygodne i ekonomiczne auto za niewielkie pieniądze,silnik pięknie mruczy .polecam

Volkswagen Passat B3 – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,2
~Karol
Sedan 1.9 TD 75KM 55kW
Duży przestronny samochód do normalnego użytkowania, szkoda że już nie produkują nowych(mogli by zmienić belke na zawieszenie wielowachaczowe)
4,6
~ormowiec
Sedan 1.9 TD 75KM 55kW
Duże, wygodne i niezawodne auto i przy okazji niedrogie w utrzymaniu
Dodane 19 lat temu
~DAWID(KLOCEK) gg:6038293
Sedan 1.9 TD 75KM 55kW
NA 5 TAKICH AUT JEST MALO NA RYNKU. A SA DOBRE I NIE ZAWODNE. SZKODA ZE GLOSNIKI SA ZAMONTOWANIE NA DESCE ROZDZIELCZEJ BO WYDOBYWA SIE Z NICH SLABY DZWIEK...
Dodane 21 lat temu
4,6
~ARANO
Sedan 1.9 TD 75KM 55kW
passaty to bardzo udane samochody, a kto uważa inaczej chyba nigdy nie jeździł tym samochodem, albo miał jakiegoś rozbitego trupa z zagranicy
Dodane 22 lat temu
Volkswagen Passat B3 Sedan