Lista ocen Audi 80 B4 (21)

3,9
~GG 1607541
Cabrio 2.8 E 174KM 128kW
Sa lepsze autka ale nawet jak mialbym go sprzedac i wziasc psie pieniadze a wiem ile juz utopilem w tym aucie kasy i nawet gdybym sprzedal autko wyciagajac ciut wiecej niz srednia gieldowa to co kupie za to lepszego ? co bedzie z pod znaku audi, co bedzie autem nietypowym, co bedzie przyciagalo wzrok przechodniow, co bedzie dawalo tyle frajdy w cieple wieczory, co bedzie cultstylowym germanskim wozidlem ;) ????
Dodane 15 lat temu
3,9
~ttt
Sedan 2.8 E 174KM 128kW
stary ale jary... kupiłem do przypadkiem - chciałem inne auto - ale jestem zadowolony, trochę "dresiarski" - dresiarze bez urazy :-)... ale mnie się to podoba. Dresiarze wiedzą co brać!
Dodane 20 lat temu
4,9
~Adam
Avant 2.8 E 174KM 128kW
mocny ekonomiczny jak na tę pojemnośc silnik; cicho szybko i elastycznie - 2.8 E polecam (Silnik)
Dodane 21 lat temu
3,5
~TheColt colt113@o2.pl
Cabrio 2.8 E 174KM 128kW
w koncu to cabrio w lecie niesamowira przyjemnosc z jazdy
Dodane 17 lat temu
4,2
~marek
Avant 2.8 E 174KM 128kW
gdy jest zimny a my staramy sie nie zużywać za dużo paliwa i nie wciskamy pedału gazu odpowiednio głeboko ma teandencje do lekkiego szarpania, ale po kilku minutach jazdy gdy złapie temperaturke(bardzo szybko jest juz wszystko idealnie, jedzie jak mazenie (Silnik)
Dodane 20 lat temu
4,2
~pkrysi@interia.pl
Avant 2.8 E 174KM 128kW
Za takie pieniądze naprawdę rozsadny wybór. Trzeba jednak strzec się sprowadzanych samochodów po stłuczkach - bo można zrazić się do tej rewelacyjnej marki.
Dodane 23 lat temu
4,7
~Lukasz
Avant 2.8 E 174KM 128kW
super jak sie ma taki samochod to az chce sie gdzies jechac. Nie ma porownania z jakimkolwiek Oplem, VW czy japonczykiem z tamtych lat.
3,8
~jacek
Avant 2.8 E 174KM 128kW
super auto radosc z jazdy to bzdura ze duzo pali jak na swoja pojemnosc przy spokojnej jezdzie miesci sie w 10l przy ostrej ok 15l.przejechalem 50tys km bez zadnej awarji.Gaz tylko sekwencja.13 lat autko i zadnej korozji.Jedyny problem czesty problem w tych modelach to stuki w przednim zawieszeniu ktore sam mialem i troche ciasny wewnatrz szczegolnie z tylu.szczegolnie polecam te wersje silnikowa.Kultura pracy pracy silnika V6 na wysokim... (Silnik)
Dodane 18 lat temu
4,5
~gregor
Avant 2.8 E 174KM 128kW
jeździ się naprawde super,szczególnie polecam maniakom prędkości i przyśpieszenia bo autko ma naprawdę kopa jak cholera
4,5
~badzio
Avant 2.8 E 174KM 128kW
na 280tys.to sprawuje się na piątke sprowadziłem go rok temu (Silnik)