Oceny Audi A4 B6 Sedan 1.9 TDI PD 101KM 74kW 2000-2004

Najnowsze oceny Audi A4 B6 Sedan 1.9 TDI PD 101KM 74kW 2000-2004

4,5
~lgwozdz
Sedan 1.9 TDI PD 101KM 74kW
Samochód bardzo wygodny. Nie jest może wielki ale nie jest też w klasie wielkich samochodów. Nic nie skrzypi ani nie trzeszczy. Sztywna struktura pojazdu wzmaga poczucie komfortu. Przy normalnej jeździe jest cicho i spokojnie. Każde Audi A4 B6 miało na wyposażeniu 10 głośników i do tego subwoofer. Więc system nagłośnienia też nie jest najgorszy. Dwustrefowa klimatyzacja faktycznie ma dwie strefy i to działa! Złazi pokrycie elementów...
Dodane 14 lat temu
Sedan 1.9 TDI PD 101KM 74kW
Użytkuję auto już 15 rok. Przez te lata niewiele zmuszony byłem wymienić. Użytkowanie tego pojazdu bardzo mało kosztowało. Ekonomiczny silnik. Gdy kupowałem, miało około 200 tysięcy przebiegu. Dwumas nadal działa, bez konieczności wymiany. Serwisuję Audi na oryginałach lub na częściach na pierwszy montaż. Gdy wymieniałem amortyzatory, to wraz z nimi sprężyny, odboje, osłony.
4,5
~skut-k@dwory.pl
Sedan 1.9 TDI PD 101KM 74kW
bardzo ładny samochód zbudowany solidnie i funkcjonalnie. Silnik może trochę głośny ale zrywny i elastyczny - na warunki Polskie 100 kM wystarczy choć pewnie mocniejsze wersje muszą dawać o wiele więcej frajdy z jazdy.
Dodane 18 lat temu
4,3
~Kirbag
Sedan 1.9 TDI PD 101KM 74kW
Bardzo dobrze, lubię to auto, naprawdę przyjemne w jeździe.
Dodane 8 lat temu
4,9
~Flash
Sedan 1.9 TDI PD 101KM 74kW
Można powiedzieć, że jeszcze mnie nie zawiódł. Posiadam go od 7 lat, zatem okres oceny jest wysoce miarodajny.
Dodane 9 lat temu
2,4
~dresMasterusz2009
Sedan 1.9 TDI PD 101KM 74kW
Cena do jakości słabiótko Za sam image liczą jakby to był mercedes a to jest folkswagen!!!
2,9
~Winter Champion
Sedan 1.9 TDI PD 101KM 74kW
Przereklamowanay. Normalne auto klasy średniej jak mondeo albo 406. I nie powinno kosztować więcej a kosztuje.
4,6
~Gigant
Sedan 1.9 TDI PD 101KM 74kW
Ogólnie Auto Bardzo ładne, bardzo dobrze się prowadzi, wygodne, ładnie wykończone wnętrze, ładna kultura pracy silnika, ekonomiczny. Polecam !!!
Audi A4 B6 Sedan