Lista ocen Audi A6 C6 (342)

4,7
~mariusz
Avant 2.4 V6 24V 177KM 130kW
Auto bardzo dobre żadnych problemów,tylko lać bendzynkke,w mieście swoje spali,polecam za to na trasy
Dodane 10 lat temu
4,8
~andi
Limousine 2.7 V6 TDI 180KM 132kW
Ogólnie fajne autko szczególnie na dalekie trasy,wygodne,proste w obsłudze MMI, POLECAM !!!!
Dodane 18 lat temu
4,8
~Michał kowalczm@vp.pl
Limousine 2.7 V6 TDI 180KM 132kW
Komfortowa i ekonomiczna limuzyna. Prowadzi się doskonale. Prezentuje sie równie dobrze.
Dodane 15 lat temu
4,6
~Marek Witanowski
Limousine 3.2 V6 FSI 255KM 188kW
Auto obszerne. Fajny system nagłośnienia. Bardzo fajna dynamika silnika na wyższych obrotach. Na niższych trochę ospały.
Dodane 5 lat temu
~Mirek mirazwoj@gmail.com
Avant 2.0 TFSI 170KM 125kW
To moje 50 auto. Zdecydowanie najlepsze. Jeżdziłem w większości dużymi samochodami; MB S, Volva 760 , Nissan Maxima , MB E - wszystkie modele , BMW 3 i 5 , Lexus IS . Subaru Legacy , Honda Accord , Civic , Toyota Camry .Volvo S 80 . Wszystkie z w/w samochodów po kilka. Audi przebiło wszystkie. Klasą , wykonaniem , wnętrzem - wszystkie pozostałe. Prowadzenie przebiło nawet Subaru uchodzące za najlepiej wyważone i peowadzące sie auto....
Dodane 6 lat temu
~kondluki
Limousine 2.7 V6 TDI 180KM 132kW
Nic dodać nic ująć samochód jak na swój segment naprawdę idealny ! Jedynie po roku użytkowania wymieniłem amortyzatory, poza tym nic.
Dodane 9 lat temu
~Colmare
Limousine 3.2 V6 FSI 255KM 188kW
niesamowite doznania podczas jazdy samochodem tej klasy, bardzo dobra jednostka napedowa, skrzynia biegow i zawieszenie, duzo przestrzeni
Dodane 11 lat temu
4,7
~jacekw
Limousine 3.2 V6 FSI 255KM 188kW
Polskie stacje autoryzowane...łącznik drążka wymieniony i ...tuż przed 12-toma miesiącami padł znowu ..oryginalny wytrzymał dwa lata , ponoć oryginalny w serwisie Audi padł po 11-tu misiącach ..plus...wymienili za darmo - gwarancja na części działa;) (Układ jezdny)
Dodane 17 lat temu
3,5
~CDS
Limousine 3.0 V6 TDI 225KM 165kW
Auto bardzo mi się podoba z zewnątrz. Ma spory bagażnik. Na trasie z rodziną jedzie się wygodnie i bezproblemów. Najbardzie denerwuje mnie skrzynia biegów.
Dodane 13 lat temu
~kilex
Avant 2.7 V6 TDI 180KM 132kW
Silnik jest cichy i maładną kulturę pracy. Następne będzie 3 litrowe, ze względu na większą moc (Silnik)
Dodane 13 lat temu