Lista ocen Audi Q3 II (41) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 17 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~RAFAŁ
SUV 2.0 40 TFSI 190KM 140kW
czytałem zachwalanie wyciszenia. jednak u mnie po pierwsze słychać dość męcząco szum opon ( opony wraz z nowym autem bridgestone dla audi ), powyzej juz 80 km/h zazcyna sie dośc wyraźny szum powietrza w przednich słupkach, mysłałem na początku ze to nieszczelna szyba, ale nie , to tak glośno szumi powietrze. powyzej 120 bardzo wyraźnie. słabe to jest. silnik słychac w zasadzie przy przyspieszaniu, dość mocno go słychać. wyciszenie to dla mnie...
~Eryk
SUV 2.0 40 TFSI 190KM 140kW
Przyspieszanie w mieście , słabo , warkot silnika . Wogole nawet stojąc ten silnik jednak słychać i to benzyna . W trasie ok silnik jakby ciszej ale za to szum gdzieś w przednim słupku , coś jakby niedomknięta szyba . Opony tez słychać , może nie jakoś agresywnie ale dość wyraźnie .
~Mariusz
SUV 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
myślę ze nie jest źle, nie jest jakośc wybitnie, ale na poziomie innych . to co dośc mocno irytuje to dosc wyraźny szum powietrza z przodu na slupku, jakby szyby nie domknięte.
Dodane 4 lata temu
~Tomasz
SUV 2.0 45 TFSI 230KM 169kW
Szumy powietrza w drzwiach od 80 km , głośny silnik przy rozpędzaniu, mocny szum opon słychać w kabinie (opony letnie z salonu). Słychać przełożenia przy redukcji w skrzyni stronic
~Pronto
Sportback 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
Wyciszenie jest okej do prędkości 120km/h. Powyżej kiepsko, ale to też nie auto na trasy. W porównaniu do konkurencji w segmencie premium wypada blado.
~Grzechu
SUV 2.0 40 TFSI 190KM 140kW
Ogólnie nie jest najgorzej, ale u mnie gwiżdże wiatr w szybie drzwi , jakby niedomknięta szyba ;-(. Dość mocno drażni głośny dźwięk silnika
Dodane 4 lata temu
~Gosia69
SUV 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
Audi a4 było niestety lepiej wyciszone, teraz słyszę okładziny hamulcowe prze każdym hamowaniu
Dodane 11 miesięcy temu
~Piotr
SUV 2.0 35 TDI 150KM 110kW
To auto klasy premium, wyciszenie jest zdecydowanie lepsze niż w bliźniaczym TIGUANIE.
~Piotr S.
SUV 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
No straszna lipa z tym chrobotaniem i klekotaniem przy wolnej jeździe po mieście.
Dodane 8 miesięcy temu
Dziennik kosztów dla Audi Q3 II
8,9
~Grycha
SUV 2.0 45 TFSI 230KM 169kW
Przy ziarnistym asfalcie slychac lekko opony ale tez duzo zalezy od samych opon