Oceny BMW Seria 3 E36 Sedan 325 td 115KM 85kW 1991-1998

Najnowsze oceny BMW Seria 3 E36 Sedan 325 td 115KM 85kW 1991-1998

4,7
~dj_tygrys@tlen.pl
Sedan 325 td 115KM 85kW
Nic dodać nic ująć auto idealne dla młodego chłopaka, odkąd kupiłem bmw nei wstydze sie nigdzie zaparkować ani pod klubem ani nigdzie, a ople fordy i inne wynalazki ? to już do lamusa odchodzi stare auta to tylko dobre luksusowe auta a nie wyjeżdzone strucle juz za 8000 idzie dostać dobre bmw ja np. kupiłem tanio ale troche musze w nie włożyć bo chce by wyglądało jak igła ! i mam pewność że jak gdzieś jade to wróce a w oplu nigdy tego komfortu...
4,2
~wodnik1981
Sedan 325 td 115KM 85kW
Piękne, wygodne auto.Silnik nie dostarcza sportowych emocji ale jak na diesla przystało jest elastyczny i ciągnie zdrowo:)Największą wadą jest mała podaż egzemplarzy wartych uwagi, większość aut to zamęczone rzęchy po agrotuningu aż żal na takie patrzeć:( Niestety kultura techniczna części ludzi w Polsce jest poniżej jakiejkolwiek krytyki.Smutne ale prawdziwe
Dodane 13 lat temu
~patryk
Sedan 325 td 115KM 85kW
Świetne i solidne auto godne marki bmw , ten silnik poprostu jest super , mało pali i jest bardzo dynamiczny . Mimo wieku daje frajde z jazdy i jest bardzo ładne z wyglądu. Recepta na utrzymanie silnika w super stanie to dobry olej i wymiana filtrów , ja śmigam na pełnym syntetyku i silnik pracuje jak nowy.
Dodane 13 lat temu
4,3
~piotrek
Sedan 325 td 115KM 85kW
auto jak za tą cene, na ten rocznik bedac dobrze utrzymane moze pryzniesc naprawde duzo korzysci i przyjemnosci z jazdy. bez obaw mozna ruszyc nim w dluga trase a dlugosci tirow nie robia na nim wrazenia.
Dodane 14 lat temu
4,9
~kacper
Sedan 325 td 115KM 85kW
Oszczedne i szybkie , blachy ocynkowane i nie rdzewieją , wystarczy popatrzeć na ople czy fordy z tamtych lat wszystko gnije i rdzewieje a bmw dalej trzyma się jak nowe i mówie tu o nie bitych modelach bo jak auto miało jakąś przygode to wtedy inna bajka już. Dla mnie świetne auto a zarazem zadziorne i posiadające dusze.
Dodane 14 lat temu
4,1
~Azzurek
Sedan 325 td 115KM 85kW
Ja bałem się marki BMW, bałem się tak dużego silnika.. ale zdecydowałem się i nie żałuję. Opinie, że BMW to cholernie drogie auto i paliwożerne obaliłem już po 6 miesiącach ekspoloatacji. Nauczyłem się też, że duży silnik jest milion razy lepszy niż mała pierdziawka. BMW BMW BMW i już zawsze BMW
Dodane 15 lat temu
3,9
~luk
Sedan 325 td 115KM 85kW
BEATA solidny pewny samochód z w miarę dynamicznym silnikiem o cudownym dźwięku, który wcale tak dużo nie pali. wymaga regularnego serwisu. szkoda że jego proporcjonalna i udana sylwetka przez lata była szpecona przez tunerów zarówno domorosłych jak i firm tuningujących i temu autu przyklejono niesprawiedliwie plakietkę z trzema paskami. mój jest diesel i na szczęście tego unikł
Dodane 15 lat temu
3,9
~Rafi
Sedan 325 td 115KM 85kW
Autko dla spokojnych ludzi lubiących spokojną jazdę.
4,7
~Tomacha
Sedan 325 td 115KM 85kW
Brac i sie nie zastanawiac. Bardzo dobry samochod klasy sredniej.
4,5
~Paweł
Sedan 325 td 115KM 85kW
Polecam ten samochód każdemu naprawde warto. Nie musi być akurat ten model bo każdy ma inny gust ale generalnie BMW obojętnie jakie.
Dodane 18 lat temu
BMW Seria 3 E36 Sedan