Lista ocen BMW Seria 5 F10-F11 Limuzyna Facelifting (16) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 5 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Tomek
Limuzyna Facelifting 518d 150KM 110kW
Auto jedzie jak po szynach - nie jeździłem wcześniej autem z tak idealnie zestrojonym zawieszeniem. Trzyma się drogi jak przyklejony . BMW to jednak auto z pazurem sportowym zawieszenie jest zarazem twarde ale również tak wybiera nierówności że siedząc w środku odczuwamy duży komfort i przyjemność jazdy . Trzeba przyznać ze jest również dobrze wyciszone nadkola pokryte jakąś tkaniną powodują ze opony toczą się z przyjemnym delikatnym szumem ....
Dodane 8 lat temu
~Andrzej
Limuzyna Facelifting 520d 190KM 140kW
Co do układu jezdnego - to moje osobiste odczucie wydaje się kierować ku modelowi E60/61, który miałem poprzednio, ale może dla tego - że tam miałem Active Stearing i jazda tamtym modelem była po prostu bajką. Tutaj - układ jezdny jak by został podebrany od Mercedesa E-klassy. Stał miękki, leniwy - jak nie BMW. Mimo, że niby nic mu nie b rakuje, auto prowadzi się nadal świetnie - ale czegoś mu brakuje. Oczywiście jest to moje subiektywne...
~Larry
Limuzyna Facelifting 520d 190KM 140kW
Samochód ogólnie prowadzi się bardzo dobrze, ale wersja z xDrive’em trochę płuży przodem i ma koszmarny promień skrętu, za to w zamian oferuje doskonałą trakcję niezależnie od warunków. Rewelacyjny układ kierowniczy.
Dodane 5 lat temu
~Michal
Limuzyna Facelifting 530d 258KM 190kW
Cóż, zawieszenie m pakietowe czyli fajnie się prowadzi. Fajny kompromis pomiędzy precyzją a komfortem. Aczkolwiek zanim zamieniłem runflaty na normalne oponki (pilot sport 4) to było twardawo
Dodane 3 lata temu
~ArtX
Limuzyna Facelifting 528i 245KM 180kW
Samochód prowadzi się idealnie. X-drive działa bardzo inteligentnie i nie raz będąc zimą w górach wymijałem samochody 4x4, które nie potrafiły wjechać. W alpach zimą nigdy nie musiałem zakładać łańcuchów.
~BMWF10
Limuzyna Facelifting 525d 218KM 160kW
Bardzo duże zaskoczenie na plus. Zawieszenie pracuje b.cicho- przejazd przez tory tramwajowe, dziury w jezdni , itd. prawie niezauważalne, tylko ciche pach, pach i lecimy dalej. Fajne uczucie.
Dodane 7 lat temu
~Michał S
Limuzyna Facelifting 530d 258KM 190kW
Układ kierowniczy generuje jak na mój gust nieco zbyt małą siłe powrotu do pozycji centarlnej.Zawieszenie w porównaniu do E39 i E60 jest bardzo bardzo miekkie.Zbyt miekkie jak dla mnie
Dodane 7 lat temu
~KAju
Limuzyna Facelifting 530d 258KM 190kW
Wszyscy wiedzą, że BMW to łowcy zakrętów i Audi może się od nich tylko uczyć. Jak tylko wyrzuci się seryjne ROF to komfortem przewyższa Audi i jest porównywalne z E-klasą
Dodane 10 lat temu
~Zawiedziony
Limuzyna Facelifting 520d 190KM 140kW
Tak jak pisałem prowadzi się świetnie ale te usterki wszystko zepsuły i to przed 100tyś
Dziennik kosztów dla BMW Seria 5 F10-F11 Limuzyna Facelifting
7,8
~Kamil
Limuzyna Facelifting 525d 218KM 160kW
Auto konkretne, przyczepność do drogi genialna, trzyma się idealnie, czuć że jedzie się potężną furą.
Dodane 8 lat temu
BMW Seria 5 F10-F11 Limuzyna Facelifting