Oceny Chevrolet Aveo T200 Hatchback – wybierz silnik

Najnowsze oceny Chevrolet Aveo T200 Hatchback

4,5
~Remigiusz
Hatchback 1.2 i 72KM 53kW
Samochód użytkowany w mieście oraz na drogach podmiejskich, rzadziej na autostradach sprawuje się bardzo dobrze. Przede wszystkim jest niesamowicie trwały. Został kupiony jako trzecie auto w domu ale jego poziom niezawodności jest n tyle wysoki a spalanie tak niskie, że zaczął być używany bardzo często. Części są śmiesznie tanie, naprawy proste. Wnętrze obszerne chociaż plastyki kiepskiej jakości - chyba gorsze jak w Pandzie ale w miarę...
Dodane 5 lat temu
~Szary
Hatchback 1.4 i 83KM 61kW
8 lat użytkowania, 200 000 km, auto tanie w zakupie, pojawiają się drobne usterki, ale generalnie nie spędzałem życia u mechaników i zawsze dojeżdżałem do celu. Kilka usterek pojawiło się krótko po upływie gwarancji, a z czasem było coraz lepiej. Silnik niezawodny, do tej pracuje idealnie, oczywiście przy regularnym serwisowaniu. Jeździłem zarówno po mieście jak i w dłuższe trasy i nawet kilka godzin jazdy nie męczy. Jest dość wygodnie, tylko...
Dodane 11 lat temu
4,3
~Aznan
Hatchback 1.2 i 72KM 53kW
Tani w zakupie, trochę mniej w eksploatacji. Dużo pali, jak na swoje osiągi i pojemność. O ile w mieście można jeszcze można zaakceptować 9l, to w trasie 7 - 8 l jest zdecydowanie zbyt dużo. Niby można założyć LPG, ale wtedy z małego bagażnika nie zostanie prawie nic. Chyba, że ktoś wybierze jazdę bez koła zapasowego. Ponadto marne osiągi jeszcze bardziej zmarnieją. Idealny jako pierwsze autko do nauki i dojazdów do pracy w korkach dużych miast.
Dodane 7 lat temu
4,2
~Kamil
Hatchback 1.2 i 72KM 53kW
Autko w domu od 14 lat, do miejskiej jazdy w sam raz, poza częściami eksploatacyjnymi się nie psuje, także jak ktoś potrzebuje taniego auta do przemieszczania się bez ekscytacji z punktu A do B to polecam:)
Dodane 7 lat temu
4,1
~Krzysiek
Hatchback 1.4 i 83KM 61kW
Samochód pierwszy raz zobaczyłem jak już mi go przywieźli pod dom po zakupie. Wiec tak trochę zostałem nim uszczęśliwiony. Pierwsze wrażenie- ogromny silnik i kabina pasażerska, bardzo dużo miejsca na miejscu kierowcy. Drugi raz bym go nie kupił ale tylko dlatego że jezdze sam i po mieście a ten samochód jest za duży- a kupiłem go dlatego że znam poprzedniego właściciela i cena była na poziomie SC
Dodane 11 lat temu
4,2
~MIAZGULA
Hatchback 1.2 i 72KM 53kW
Niesamowity samochód ! Tani w zakupie, praktycznie darmowy w utrzymaniu, i na LPG przejedzie 100 km za ok 20 zł przy cenie za LPG średnio 2.80 zł ( ta opinia za rok będzie nieaktualna ) Fotele w trasie bardzo wygodne, ceny napraw ? nigdy nie zostawiłem u mechanika więcej jak 100 zł wszystko jest niesamowicie tanie ponieważ 70% części pasuje z astry i corsy. Niestety plastiki we wnętrzu wymagają przyzwyczajenia, trochę drażnią ale da się żyć,...
Dodane 13 lat temu
Dziennik kosztów dla Chevrolet Aveo T200 Hatchback
7,7
8,8
~Andrzej
Hatchback 1.2 i 72KM 53kW
mam go od nowości i nie zawodzi nigdy, brak awarii, minimalne usterki do usunięcia we własnym zakresie, prosty jak budowa cepa i niezawodny, polecam z małym przebiegiem jako autko dla żony (u mnie teraz tak jeździ)
Dodane 13 lat temu
2,5
~Bartek
Hatchback 1.4 i 16V 94KM 69kW
Niech ktoś zobaczy co zostaje z tego auta przy zderzeniu przy 70 km/h :// praktycznie kierowca i pasazer to trupy. Sam byłem świadkiem takiego zdarzenia i nikomu tego nie zycze. Moje stare audi 80 miało tylko maske rozbita a w tym aveo praktycznie niebyło przodu..
Dodane 14 lat temu
3,1
~Andrzej
Hatchback 1.2 i 72KM 53kW
Powiem tak - zainwestujcie w używane auto za te same pieniądze. Cena nie jest przypadkowa. To nie jest tak, że auto za 30 tysięcy jest 2 razy gorsze od (dobrego!) auta za 60 tysięcy, kiedy oba są nowe. Może być 20x gorsze. Jeżeli już - zainwestujcie w dobry silnik. Wiem, że dobre wyposażenie sprzedaje się niestety lepiej na rynku wtórnym niż auto z mocniejszym motorem. Życie jest ważniejsze, szanuj je.
Dodane 14 lat temu
2,9
~franc47@o2.pl
Hatchback 1.2 i 72KM 53kW
Zawsze jeździłem Fiatami były tanie ale też awaryjne, potem kupiłem bardziej nietrwałego od fiatów ,aveo, było serwisowane i delikatnie eksploatowane. Zdecydowanie odradzam. Auto na 5 lat i sprzedać o ile ktoś to zechce teraz kupić.
Dodane 15 lat temu
Chevrolet Aveo T200 Hatchback