Lista ocen Fiat Cinquecento 0.7 30KM 22kW 1991-1996 (205) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 213 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Natek
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
bardzo delikatne zawieszenie (często padają tuleje wahaczy), autko jest lekkie więc słabo trzyma się drogi, przy wchodzeniu w zakręt z dużą prędkością ma się wrażenie że się zaraz przewróci
~Łukasz.
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Wiem, nie jest to \"rajdówka\" ale na zakrętach są przechyły, przy większych prędkościach wchodząc w zakręt jest ciężko. Przy \"dziadkowej\" jeździe jest jak najbardziej OK.
Dodane 13 lat temu
~rafcio136@vp.pl
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Układ jezdny jest moim zdaniem przeciętny. Czasami coś się zatnie, szarpnie i puknie. Mogłoby być lepiej, ale nie narzekam, bo ten sdamochód mma już swoje lata.
Dodane 15 lat temu
~elpolacco
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Zawieszenie do niczego! Kupiłem komplet amortyzatorów ( firmy DACO ) na przód i w przeciągu niecałych 5 miesięcy po przejechaniu zaledwie 4 tys tylne były do wymiany.
Dodane 18 lat temu
~Zadowolony
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Dobrze a nawet db+. zawieszenia z tyłu jeszcze nie naprawiałem-jeżdżę od 65100km! Badanie techniczne przeszedł bez problemów. Z przodu mam już 3 komplet amortyzatorów.
Dodane 19 lat temu
~tomek.cc@op.pl
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Auto prowadzi bardzo pewnie nawet przy większych prędkościach. Jedyny mankament to marna jakość amortyzatorów i co za tym idzie niski komfort na naszych dziurawych drogach.
~Bakcyl
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
na nieruwnosciach zachowuje sie jak sportowe obnizone twrde autko czyli tlucze skacze i ogolnie beznadzieja a w zakretach jak merol beczka czyli sie po prostu sie kladzie na asfalt
~Robert Miżyński emmer@wp.pl
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Zmian nie zauważyłem. Miłe zaskoczenie zimą. Może raz się zakopałem...Głęboki śnieg nie jest grożny, na śliskim też dobrze się prowadzi. Uwaga! Na oponach uniwersalnych!
Dodane 23 lat temu
~Mateusz matizz1@tenbit.pl
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
tylne amortyzatory nie byly wymieniane nigdy i teraz sa w stanie dopuszczajacym je do eksploatacji-uwazam ze jest dobrze.Wahacze byly wymieniane po 10tys i teraz jest cichutko
Dodane 23 lat temu
Dziennik kosztów dla Fiat Cinquecento 0.7 30KM 22kW
6,9
7,8
~M.
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
na dobrej oponie dobrze się trzyma w zakrętach, co prawda przydało by się wspomaganie kierownicy, ale człowiek do wszystkiego się przyzwyczai:)
Dodane 14 lat temu