Lista ocen Ford Ka III (17) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 38 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~karollo
Hatchback 3d 1.3 Duratorq TDCi 75KM 55kW
Za taką cenę auto pomysłowo zaprojektowane, dające frajdę z jazdy, fajne audio, rozbudowany komputer pokładowy, klima. Jedyne co może razić to kiepskie plastiki w drzwiach.
Dodane 11 lat temu
~mi
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
na tle konkurencji super cena i dobra jakoś materiałów wykończeniowych, natomiast wada to to że auto wypada z drogi i gdy ktoś nas szybko mija i jedzie dużym samochodem
Dodane 16 lat temu
~Tomasz
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
doskonała, kupiłem to auto jako dla żony do pracy i w stosunku do ceny jestem b.zadowolony, ładne dość fajnie wykonane, idealne do miasta
Dodane 8 lat temu
~ksiadz
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
Moim zdaniem auto dla ubogich powinno byc tansze. Mam nadzieje ze z czasem pojawiajace sie na rynku auta z azji uczynia cene tego auta konkurencyna
Dodane 16 lat temu
~Sergitto
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
W tym przedziale cenowym nic lepszego sie nie kupi.Fiat 500 jest drozszy prawie 40%.Czy jest tego warty ? Wydaje mi sie ze nie.
Dodane ponad rok temu
~PausFrein
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
Bardzo niska cena auta nie jest widoczna aż tak mocno jak w przypadku innych marek samochodów
Dodane 9 lat temu
~storecards
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
Najtańsze auto na rynku polskim wiec cena jakość co najlepsze. Zapłaciłem 30900 z klima i radiem.
Dodane 10 lat temu
~Przemo
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
wersja titanium plus z dodatkami (esp, alarm, koło) -- przyjemne miejskie autko warte swojej ceny..
Dodane 14 lat temu
~marina
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
No cóż, pewnie za parę lat potanieje... jak na razie byłam skłonna zapłacić więcej, ale jest tego wart.
Dodane 14 lat temu
~rafał
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
Sytuację ratuje w zasadzie tylko spory upust, który skłonił mnie do zakupu auta dla żony.
Dodane 15 lat temu