AutoCentrum.pl
Ulubione stacje paliw
Ustawienia konta
Wyloguj
Gorące tematy
Sprawdź VIN przed zakupem!
Ile
Lista ocen
(276) - Widoczność
Na liście zabraknie
282
opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
filtry
Kategoria komentarza:
Wybierz
wyniki
Kombi 2.0 i 16V 136KM 100kW
Moje Mondeo jest w wersji kombi. Widoczność we wszystkich kierunkach jest dobra. Duże lusterko wewnętrzne oraz lusterka zewnętrzne również bardzo się sprawdzają. Parkowanie w zatoczce tym samochodem to przyjemność. Nie ma problemu z wyczuciem jego wielkości. Samochód ma bardzo dobre światła mijania, które mają duży zasięg, a przy tym ładnie oświetlają drogę, dodatkowo wersja ta wyposażona jest w przednie światła przeciwmieglne, które...
~vooyoo
Kombi 2.0 i 16V 136KM 100kW
Z przodu luksus, lusterka boczne dają szerokie pole widzenia, problem z cofaniem, jest to Kombi i niestety w bocznych lusterkach widać tylko do tylnych drzwi ze względu na kształt karoserii. Parkując tyłem praktycznie jedynie lusterko wewnętrzne daje możliwość oceny odległości, co np podczas deszczu i do tego w nocy jest nie za dobre.
20 lat temu
~marix498@o2.pl
Hatchback 1.8 TD 88KM 65kW
Do przodu dobra, do tyłu dobra. Cofanie takim autem nigdy nie należy do rzeczy łatwych. Jestem wysoki i widzę patrząc do tyłu ostatnie 20 centymetrów zwisu bagażnika (miejsce gdzie kończy sie szyba i zostaje 20 cm) Dzieki temu wiem gdzie dokładnie kończy sie auto to pomaga wycofać na milimetry.
~bartasarte@interia.pl
Kombi 1.8 i 16V 112KM 82kW
Przod i boki extra! Duza przednia daje szeroki kąt widzenia, regulowane duze lusterka pozwalaja ustawic sie tak aby wyeliminowac "martwe pole". Z tylem troche gorzej, niewielka tylna szyba kombi zmusza do korzystania z bocznych lusterek, nie widac slupkow ani smietnikow stojacych <1m od samochodu.
~Gaffel
Kombi 1.8 TD 88KM 65kW
w porownaniu do nowego F Focus C-Max itp. slupek nie zaslania drogi przy skrecaniu szczegolnie w lewo. obra widocznisc do tylu jak i lusterka i prez ktore widac tyl auta i tylnia wielka szyba. Nie ma problemow z parkowaniem w ciasne "koperty" o ile zmiescisz tam te autko :P Dobry skret kół.
~zuza
Hatchback 1.6 i 16V 90KM 66kW
Powiem jedno - lewy słupek przy skrętach w lewo to jakiś koszmar. Umiejscowiony jest w taki sposób, że przy mocnych zakrętach nie widać auta nadjeżdżającego z naprzeciwka. Niskie osoby (ja do takich należę) będą miały problem z ustawieniem fotela tak, zeby wystarczająco dużo widzieć.
9 lat temu
~martinrb
Hatchback 1.6 i 16V 90KM 66kW
Mogłbym widoczność ocenić wyżej , bo przód i boki są w zasadzie bez zarzutu, ale niestety kupiłem autko z ładnym ale niepraktycznym spoilerem na tylnej klapie, który skutecznie utrudnia widoczność do tyłu przy cofaniu. Kwestia przyzwyczajenia, po 2 latach już mi nie przeszkadza :)
~Wojtek z Krakowa
Kombi 2.5 i 24V 170KM 125kW
Widocznośc jest ponad przeciętna. Wystarczy zobaczyć duże szyby i wszystko wiadomo. Jedyny mankament to mocno pochylona szyba przednia. W nocy rażą światła samochodów z naprzeciwka, a w okresie zimowym stale trzeba wymieniać wycieraczki, bo nie dają sobie rady z taką powierzchnią.
19 lat temu
~Mikenadir
Kombi 1.8 i 16V 112KM 82kW
Widoczność dookoła pojazdu jest bardzo dobra, nie ma najmniejszych problemów z cofaniem itp. Jedyny mankament to przedni słupek, który czasem utrudnia widoczność, szczególnie w odniesieniu do pieszych ale to akurat zdarza się w każdym samochodzie.
16 lat temu
Zobacz
dzienniki
~stary71
Kombi 2.0 i 16V 136KM 100kW
(Wersja combi) Do przodu i przez lusterka (choć małe) - bardzo dobra. Na boki - dobra; do tyłu - ograniczona. Dość trudno wykonać obrót do tyłu na fotelu kierowcy. Niezadowalajace wyczucie gabarytów auta. Światła niezłe, jeśli wkłady nie pożółkły ze starości.
Poprzednia
...