Lista ocen Hyundai Getz 1.5 CRDi 88KM 65kW 2002-2008 (15) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 10 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~regent@wp.pl
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Jak na tą klasę samochodów miejsca więcej niż możnaby się spodziewać.Wysoka sylwetka przekłada się na odczucie większej ilości miejsca w środku. Fotel kierowcy \"wszechstronnie\" regulowany, ciekawostką jest regulowany kąt oparcia tylnej kanapy. Bagażnik nieco mały i z wysokim progiem załadunku.
~M.J.
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Drugi samochód w rodzinie. Kupiony dla żony ale z opcją, żebym i ja (187cm) mógł jeździć. Przeszedł test: fotel kierowcy ustawiony dla mnie - i mam się zmieścić z tyłu, za tym fotelem. Udało się. :)
Dodane 16 lat temu
~kierowcagetza
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
z przodu kierowca ma wygodnie choc z zewnatrz wyglada sie jak w jakims toy toyu. pasazerowie z tylu ponizej 180 cm mieszcza kolana ktos wyzej musi siedziec na srodku.
Dodane 8 lat temu
~roald.zub@sophie-cards.com
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Pasażerowie rozpływają się nad wygodą i przestrzenia tylnej kanapy. Wysoko się siedzi co daje wrażenie dużej przestrzeni i tak rzeczywiście jest. Wygodne profilowane twarde fotele.
~trelek
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
miejsca jest naprawdę sporo jak na tak mały samochód, wsiadanie i wysiadanie z tyłu jest trochę uciążliwe szczególnie jeśli drzwi nie otworzymy maksymalnie szeroko
~mijan8@wp.pl
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Przestrzeń dla wszystkich, jak na tą klasę samochodu wystarczająca choć zauważyłem ze na polski rynek są sprowadzane obecnie samochody bez dodatkowej regulacji.
~Mari 1977
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
jak na tak małe auto to jest bardzo dobrze. Jest sporo miejsca z tyłu na siedzeniach. Bagażnik mały ale wszystko co potrzebuje sie tam mieści.
Dodane 16 lat temu
~Mateo
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Brat ma Skode Fabie (starszą od Getza) i był zdziwiony że z tyłu dwie osoby z fotelikiem wejdą bez problemu.
Dodane 7 lat temu
~beeper
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Jak na samochodzik tego segmentu - bardzo dużo miejsca z przodu i z tyłu. Bagażnik lekko przymały.
~Joozek
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Jak na tak mały samochód nie jest źle.
Dodane 10 lat temu