Lista ocen Land Rover Discovery III 2.7 TD 190KM 140kW 2004-2009 (20) - Całokształt

Na liście zabraknie 16 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~125artur
Terenowy 2.7 TD 190KM 140kW
nietypowy wygląd ,kanciasty ,prosty -piękny (takie powinno być auto terenowe ) terenowe możliwości super -nie trzeba mieć doświadczenia i tak auto sobie poradzi oby tylko "gałkę" odpowiednio ustawić
~Yoorek
Terenowy 2.7 TD 190KM 140kW
Pomimo kilku zastrzeżeń które wypunktowałem powyżej , bardzo lubię to auto. Jeździ doskonale. Ma charakter. Nie ma obciachu jak w Q7, GL czy X5 - które moim zdaniem nie gorzej prowadzą się na asfalcie.
~Drużkon
Terenowy 2.7 TD 190KM 140kW
Ten samochód bardzo dobrze nadaje sie na jazdę po trudnym terenie. Dodatkowo fajnie, że jest on z homologacją ciężarową i można 22 % Vatu odliczyc przy zakupie na firmę
Dodane 16 lat temu
~Dybol
Terenowy 2.7 TD 190KM 140kW
Piękne, bardzo wygodne auto. Dużo miejsca. Mam psa i pneumatyczne zawieszenie pomaga mu wskakiwac i wyskakiwac ( obnizam na ten moment ). Strasznie lubie nim jeździć.
~jakisos@poczta.onet.pl
Terenowy 2.7 TD 190KM 140kW
jak dla mnie auto z charakterem, nie jest często spotykane na naszych drogach, wielu podoba sie zdecydowanie bardziej niz wypucowane ML`e , VOLVO XC 90 czy Touaregi
Dodane 18 lat temu
~Mistrz
Terenowy 2.7 TD 190KM 140kW
Niedawno miałem przyjemność odbyć jazdę próbną (godzinną ) tym samochodem. Największe zalety to pneumatyczne zawieszenie, cichy silnik i wielki bagażnik. Ogółem auto jest świetne.
Dodane 19 lat temu
~dako4@o2.pl
Terenowy 2.7 TD 190KM 140kW
Najgorsze w tym wszystkim ze Land Rovera przejeła jakas indyjska firma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Porazka i Co teraz?????
~Gruber
Terenowy 2.7 TD 190KM 140kW
Auto odzwierciedla moją osobę - wielki, niezbyt dynamiczny jegomość. Mniej popularny niż typowe, bananowe SUVy.
Dodane 10 lat temu
~Carfreak
Terenowy 2.7 TD 190KM 140kW
Po prostu Land Rover... Nie jestem homofobem, ale nic pedalskiego w nim nie ma. I nie jestem blachara z Q7 czy innego BMW X5..
~Jacek
Terenowy 2.7 TD 190KM 140kW
Nowoczesne auto 4x4, znakomicie spisuje sie w terenie jak i na dlugich trasach.
Dodane 18 lat temu