Lista ocen Opel Mokka SUV (87)

4,3
~Mateuszek
Opel Mokka II
SUV 1.2 Turbo 130KM 96kW
Bardzo fajne autko, daje 4/5 bo ma kilka mankamentow ale ogolne wrazenie jest pozytywne.
Dodane 4 lata temu
~Janek
X 1.4 Turbo Ecotec LPGTEC 140KM 103kW
Auto firmowe, kupione po to żeby tanio jeździć na gazie. Całościowo bardzo przeciętny model, największym problemem jest zdecydowanie zbyt duże przeładowanie rozmaitymi bzdetami, a w efekcie koszmarnie wielka masa, która powoduje że auto szczególnie na gazie nie chce jechać.
Dodane 3 lata temu
~areq
X 1.6 Ecotec 115KM 85kW
Kupiliśmy Eco Teca 1.6 w wersji Elite. Świetne autko dla kobiety do dojazdów do pracy,po mieście.Oczywiście ten samochód na trasy zbytnio się nie nadaje,ale "zrobiliśmy" już dwa razy nasze morze, autostradami jak i zwykłymi krajówkami i powiem tak. Jak się jedzie te 110-120km/h to jeszcze nie jest głośno,ale przy 140km/h trzeba jeździć w słuchawkach. Autko zwraca uwagę na drodze ,zwłaszcza że wzięliśmy typowo kobiecy kolor-niebieski.W innych...
Dodane 7 lat temu
4,3
~Marek
SUV 1.7 CDTI ECOTEC 130KM 96kW
Ogólnie auto dobre. Mam je dopiero miesiąc więc trudno coś więcej opisać.
Dodane 13 lat temu
4,9
~andrutek
SUV 1.4 Turbo ECOTEC 140KM 103kW
Uważam, że to bardzo udany samochód. Najlepiej dla 3-osobowej rodziny. Byłem nim we Włoszech, Francji, Niemczech, Hiszpanii i na Ukrainie i nie było żadnych problemów. Moja Mokka, to jeszcze ta pierwsza wersja z niemieckim silnikiem, produkowana w Korei.
Dodane 6 lat temu
4,4
~KP
X 1.4 Turbo Ecotec 140KM 103kW
Samochód jest przeznaczony do spokojnej jazdy, miejski crossover, nie ma nic wspólnego ze sportem to ważne żeby kupując go zdawać sobie z tego sprawę, bo nie zrobi mniej niż 10s do setki, to nie jest samochód do sportu, ale do miasta, łatwy do parkowania z uwagi na kamerę cofania, dynamiczny i nie awaryjny pod warunkiem przestrzegania wymian serwisowych. Skrzynia jest trwała pod warunkiem regularnej wymiany płynu ATF. Łatno wjechać na...
Dodane 7 miesięcy temu
4,2
~Janusz Szewczyk
X 1.4 Turbo Ecotec 140KM 103kW
Bezproblemowa eksploatacja przy regularnym serwisie firmowym. Pierwsza usterka przy 96000 km przebiegu - ślady wycieku płynu z układu sprężania klimatyzacji. Na razie bez konsekwencji i naprawy - klima działa poprawnie.
Dodane ponad rok temu
4,6
~Marlon Brando
SUV 1.6 Ecotec 115KM 85kW
Na temat wyglądu Opla Mokki powiedziano już wiele pozytywnego. Autko modne i przykuwające spojrzenia.
Dodane 12 lat temu
2,2
~Jacek Guzowski
SUV 1.4 Turbo ECOTEC 140KM 103kW
2 gwiazdki dam za wypozażenie samochodu, które mimo wielu wad wciąż robie je atrakcyjnym. Kamerka cofania, czujniki parkowania z przodu, podgrzewane fotele i kierownica, wbudowana nawigacja, lampy xenon samo poziomujące się, strefowa klimatyzacja. I to by było na tyle. Auto bardzo awaryjne, głośne, nie wygodne i małe.
Dodane 2 lata temu
2,2