Oceny Opel Omega A Kombi 2.0 i 115KM 85kW 1986-1994

Najnowsze oceny Opel Omega A Kombi 2.0 i 115KM 85kW 1986-1994

4,9
~Patryk
Kombi 2.0 i 115KM 85kW
Bycmoze faktycznie najwiekszy wplyw na doskonala ocene tego auta ma wplyw to ze ma bardzo maly przebieg i wlasciwie jest w stanie auta ok. 5-letniego a nie 20-letniego i mam punkt odniesienia w postaci poprzedniego egzemplarza. Chcialbym kazdemu kupujacemu ten model auta zyczyc aby trafil na tak dobry egzemplarz jak moj bo wtedy naprawde widac ze to bardzo dobry samochod. W sumie dlatego tez otrzymal tytul European Car Of The Year 1987 to o...
Dodane 18 lat temu
4,2
~użytkownik 5
Kombi 2.0 i 115KM 85kW
Za pieniadze, które zapłaciłem za 6 letnie auto - to chyba trudno by kupić coś lepszego. Pakowne objętościowo i kilogramowo. Jeździ się tym doskonale, dobrze się trzyma drogi. Przy pierwszych kilometrach po zakupie można stracić poczucie prędkości. Przez 5 lat jazdy - kompletnie nic nie musiałem robić (poza sprawami związamymi z eksploatacją). Nie ma znaczenia czy zapalam go rano po 20 st. mrozie czy na gorąco - przebieg 185000 km, oczywiście...
Dodane 22 lat temu
3,9
~vilq87
Kombi 2.0 i 115KM 85kW
Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Autko jak na swój wiek przyprawia czasem o drobne problemu ale taki urok. Poza tym jak ma sie takie auto to aż miło od czasu do czasu przy nim coś pogrzebać, w zamian na pewno się nam odwdzięczy. Dobrze się prowadzi. Polecam dla osób które lubią przestronne autka.
Dodane 15 lat temu
3,8
~wieslawrz
Kombi 2.0 i 115KM 85kW
Ten samochód przewyższył moje poczatkowe oczekiwania. Jak na samochód który miał już 13 lat spisywał sie ponadprzecietnie. Doskonały komfort w czasie jazdy, nie czuje się predkości, bardzo dużo miejsca w samochodzie (półciężarówka) :) Główne minusy: Korozja: progi, nadkola itp. i spalanie prawie 13 litrów gazu po mieście.
Dodane 16 lat temu
4,4
~babiuk@boo.pl
Kombi 2.0 i 115KM 85kW
Mój opel ma 200tys przebiegu kupiłem go od właściciela który o niego nie dbał (luźne paski, braki oleju, świece, przewody wysokiego napięcia) za śmieszne pieniądze - ale warto było. Trochę się zaopiekować a OPEL na pewno się odwdzięczy.
Dodane 16 lat temu
4,8
~CHUDY 20E DAYMANT SADAN
Kombi 2.0 i 115KM 85kW
MAŻYŁEM O TAKIM,KUPIŁEM TAKIEGO,MAM GO I WCALE MNIE NIE ZEŻARŁ JAK MNIE OSTRZEGALI 20BENZ DOHC I JEŻDZE BEZ GAZU A NAWET BŁYŁO BY MI SZKODA MĘCZYC SILNIK JAK CIE NIESTAC NA UTRZYMANIE TO SE KUP SUZUKI ALTO LUB INNY WYNALAZEK CO MAŁO PALI.
Dodane 18 lat temu
Dziennik kosztów dla Opel Omega A Kombi 2.0 i 115KM 85kW
10,8
4,9
~caller
Kombi 2.0 i 115KM 85kW
Auto wiadomo ma już trochę lat, ale jego opływowe kształty mogą się podobać. Jest wielkie i wygodne. Dojechalem nim z Polski do Chorwacji i z powrotem bez najmniejszego problemu, przejechałem 1000km jednego dnia na urlop bez problemów i zmęczenia. Na autostadach trzeba się pilnować bo auto niewiadomo kiedy jedzie 150 -160km/h bez najmnieszych problemów. Ogólnie auto jest dla mnie super. j
Dodane 19 lat temu
4,4
~Robert Mól
Kombi 2.0 i 115KM 85kW
JAK NA MOJE POTRZEBY I MOŻLIWOŚCI JEST TO AUTKO IDEALNE, OGROMNE PAKOWNE I NIEDROGIE W UTRZYMANIU ( PRZYKŁAD NAPRAWY ROBIĘ SAM, A UBEZPIECZENIE NA ROK PRZY ZNIŻKACH OC WRAZ Z NW TO JEST 490 ZŁ ) NIC INNEGO NIE CHCĘ JEDYNY MINUS KOROZJA TRZEBA UWAŻAĆ JAK CHOLERA I OD RAZU WSZYSTKO ROBIĆ BO SIĘ ZEMŚCI.
Dodane 20 lat temu
3,6
~Tommy
Kombi 2.0 i 115KM 85kW
Auto naprawde szybkie na LPG jechalem nim 200 i nie dzialo sie nic i bylo naprawde spokojnie w srodku .Nic nie rzucalo i nie stukalo. Zniechecaja te usterki ale moze to tylko tak moj typ tak ma?! OGOLNIE NIE POLECAM!
Dodane 21 lat temu
4,3
~pablo
Kombi 2.0 i 115KM 85kW
Omege kombi uzytkujemy od roku i jestesmy z niej bardzo zadowoleni,komfort jest zajebisty,ta przestronnosc,wyglad to naprawde klasa wyzsza,co prawda chcialbym silnik 2.6 ale ten co mamy w zupelnosci nam wystarcza,jako wade moge zaliczyc slaba odpornosc na rdze,ale poza tym samochod jest super,polecam wszystkim to auto.
Dodane 21 lat temu
Opel Omega A Kombi